Çatlayana patlayana kadar hamburger yiyebilir

McDonalds başta olmak üzere Ohio Eyaleti’nin Cleveland kenti civarında iş yapan bütün köfteciler, ¨Charles ne zaman gelip acıktım derse, köftesi bedavadır. Biz onu aç bırakmayız, evelallah!¨ dedi. Zira Charles, bodrum katında köle gibi tutulan kadınları kurtarmaya karar verdiği sıra, kendi evinin bahçesinde köfte hamburger yiyordu, diye kamuoyuna açıklanmıştı.

Haber akışından hatırlanacağı gibi, bir süre önce komşusundaki çığlığı duyup tekmeyle kapıyı aralayan ve içerde tutsak edilmiş, birisi çocuk sahibi 3 kadını kurtaran Charles’ın bu eyleme kalkışmadan evvel kendi evinin bahçesinde McDonalds hamburger-köftesi yediği basında yer almıştı.

Bu haber üzerine, Ohio Eyaleti’ndeki bütün hamburgerciler, köfteciler birleşip milli kahraman Charles’ın hayatı boyunca köfte yemesi için ortak karar aldı. Bulaşıkçılık yaparak hayatını kazanan, arada bir karısı dahil olmak üzere kadınlara dayak attığı ileri sürülen Charles’ın köftehor olduğu iddiasıyla teklif edilen ömür boyu köfte projesi Amerikan basınında ciddi biçimde yer aldı.

1550860cookie-checkÇatlayana patlayana kadar hamburger yiyebilir

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.