Avrupa yıldızını arıyor

Yarışmanın Londra ayağı için çalışmalar başlatıldı. Yapımını 24 Kare Ltd. Üstlendiği yarışma için Cyprus Meze Bar ana sponsor oldu.

 

Almanya başta olmak üzere İngiltere, Fransa, Belçika, Hollanda, İsviçre, Avusturya, Danimarka ve Türkiye`de yapılacak olan seçmeler sonunda Avrupa`da yaşayan Türkiyeliler ilk kez starına kavuşmuş olacaktır.

 

Yarışmaya katılan ülkelerde yapılacak elemeler sonrasında Dortmund’a gelecek olan finalistler en az bir aylık repertuar, dans, müzik eğitimi ve provaların sonunda canlı yayında izleyici karşısına cıkacaklar. Her hafta bir kişinin eleneceği yarışma sonunda, Avrupa yıldızına kavuşmuş olacak.

 

“Avrupa Yıldızını Arıyor” Londra`da ilk kez yapılan bir müzik yarışması olma özelliği taşıyor. Program her hafta Türkiye’de ve tüm Avrupa’da Star TV tarafından yayınlanacak.

 

Yapılan açıklamada yarışma birincisi Jüri ve halk tarafından belirlenecek. Her hafta telefonla halkın belirlediği ve elediği yıldız adayı gelen telefonlarla aldıkları oy yüzdesi ve jüri oyları belirleyici olacaktır. “Avrupa Yıldızını Arıyor” şarkı yarışmasına adaylar istedikleri tarzda katılabilecekler.

1095530cookie-checkAvrupa yıldızını arıyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.