‘Avrupa’da Görülecek 101 Yer’

Dünyada 105 ülkeye seyahat eden ve ”En iyi profesyonel rehber ve gezi yazarı” seçilen Tonguç’un, yurt dışını görmek isteyenler için seyahat deneyimlerini paylaştığı ”Avrupa’da Görülecek 101 Yer” adlı kitap, Boyut Yayın Grubu’ndan çıktı.


Hem seyahat kitabı hem de ülkelere dair her bilginin bulunabileceği başucu rehberi olan eserde, ülkelerin künyesi, turiste o ülkenin dilde en çok gereken sözcükler, Türk büyükelçiliklerinin numarası en başta verilen bilgiler arasında yer alıyor.


”Yıldızlar” bölümünde mutlaka görülmesi ve yapılması gereken şeyler veriliyor. Alışveriş, ulaşım, eğlence, yiyeceklerle ilgili ip uçlarının sunulduğu kitapta, her keseye uyması açısından hem en lüks hem ucuz otel ve yeme-içme mekanları anlatılıyor.


Ayrıca, müzelerde ziyaret edilmesi gereken özel bölüm, vergi iadesi almak için harcanacak minimum rakam, ilginç mitolojik öyküler ve Osmanlı izleri, kitabın ayrıntıları arasında…


Kitapta, daha ayrıntılı bilgi almak isteyenler için çeşitli konularda internet sitelerinin adreslerine de yer veriliyor.

1071090cookie-check‘Avrupa’da Görülecek 101 Yer’

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.