Ay kova burcunda ilerliyor…

Kova burcuna giren Ay’ın etkisiyle; hisleriniz ve duygularınız, daha akılcı çalışacak. Zihinsel yetenekleriniz artacak. Yetenekleriniz size yeni tecrübeler kazandıracak. Arkadaş toplantılarında; aklınızla bilginizle, mesleğinizde yarattığınız yeni tekniklerle hayranlık kazanacaksınız. Doslarınız size siz dostlarınıza daha çok önem vereceksiniz.

KOVA BURCUNDA İLERLEYEN AY’IN BURÇLARA ETKİLER

KOÇ BURCU VE YÜKSELENİ KOÇ OLANLAR

Sevgili koçlar, dilekleriniz, istekleriniz, güçlü dostlar desteğiyle gerçekleşiyor. Dostlar arasında kıymetinizi farkedeceksiniz. Yeni tanışmalar yeni başlangıçlar hayatınızda dönüm noktası olacak. Bitmesi gereken aşk bitecek. Biten bir aşkın yerine, dostlar arasında tanıdığınız biriyle yeni bir ilişki başlatabilirsiniz.

BOĞA BURCU VE YÜKSELENİ BOĞA OLANLAR

Mesleğinizde, yeni başlangıçlar yapacaksınız. Bekar olanlar, evlilikle ilgili yeni kararlar alacaksınız. Hem maddi hem manevi, hayatınızla ilgili yeni kararlar vereceksiniz. Yaptığınız işlerle göz önünde olacaksınız. Sevgi saygı kazanıp, kendinizden söz ettiteceksiniz. Devletle işi olanlar, yeni bir şansla başarı kazanacaksını.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELENİ İKİZLER OLANLAR

Yayıncılık, yazarlık, iletişim ve öğretmenlikle uğraşanlar, mesleğinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Beraberlik yaşayanlar, yaşadığınız ilişkiyi ciddi boyutlara taşıyacaksınız. Uzak diyarlara seyahat düşünenler, yeni tanışacağınız bir kişiyle duygusal bir ilişki yaşayacaksınız. Yeni mezun olanlar, uzak yerlerden gelen iş tekliflerini değerlendireceksiniz.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELENİ YENGEÇ OLANLAR

Kaybettiğiniz aile büyükleri sizleri düşündürmeye başladı. Ailenize yeni gelen bebeklerle mutlu olacaksınız. Kiminize mirastan, kiminize eşinden kiminizede nafakadan elinize para gelecek. Bilinmeyen, görünmeyen, gizli ilimlere ilgi duyacaksınız. Sırlarla, gizlilerle, ilişkili gücü olan yeni insanlar tanıyacaksınız. Sıkıntılardan kurtulup, yeniden doğmuş gibi kendinizi mutlu hissedeceksiniz.

ASLAN BURCU VE YÜKSELENİ ASLAN OLANLAR

İçinizden uzun zamandan beri hukuksal sorunlarıyla uğraşanlar var. İyi gitmeyen bir ilişkiyi ve bir ortaklığı bitirmek isteyenleriniz var. Evlilik problemleriyle beraber evatlardan problemler çekenler var. Her biriniz ayrı dertlerden sıkıntı çekiyorsunuz. Hukuksal sorunlarınız, sona erecek . İyi gitmeyen ikili ilişkiler sona ererse üzülmeyin daha iyisi olacak sevineceksiniz. Evlatlar ile bir uzlaşma olacak.

BAŞAK BURCU VE YÜKSELENİ BAŞAK OLANLAR

Sevgili başakar hobileriniz artacak. Vakit geçirmek için uğraştığınız işlerden para kazanabilirsiniz. Evinize küçük baş hayvanlar almak isteyeceksiniz. Çalışkanlığınız artacak. Elinize para geçecek. Sağlık konusundan, ayaklarınızı, midenizi, göğsünüzü koruyun. Salgın hastalıklara karşı dikkatli olun.

TERAZİ BURCU VE YÜKSELENİ TERAZİ OLANLAR

Kova burcunda ilerleyen Ay size yenilikler getirecek. Aşk konusunda yenilikler yaşayacaksınız. Şanş oyunlarından ve sanatsal yeteneklerinizden elinize para geçecek. Çekiciliğiniz güzelliğiniz artacak. Çocuk isteyenler, bu konuda yeni kararlar vereceksiniz. Yeni başlangıçlar size mutluluk ve güven verecek.

AKREP BURCU VE YÜKSELENİ AKREP OLANLAR

Emlak konularında bir yenilik yapacaksınız. Evinizi değiştirecek olanlarınız olacağı gibi, evini güzelleştirecek olanlarınız var. Aile büyüklerinize daha çok deger vereceksiniz. Onları yanınıza almak isteyeceksiniz. Yanınızdaysalar onlara daha çok hürmet göstereceksiniz. İlerdeki hayatınızı garanti altına almak için maddi yatırımlar yapmaya karar vereceksiniz.

YAY BURCU VE YÜKSELENİYAY OLANLAR

Kısa iş yolculukları yapacaksınız yeni dostluklar kuracaksınız. Sözleşmeler, haberleşmeler günlük hayatınızda önemli rol oynayacak. Yakınlarınızla iyi gitmeyen ilişkilerinizde mutlu gelişmeler olacak sevineceksiniz. İçinizde arabasını değiştirmek isteyenleriniz var. Günlük hayatınızda değişiklikler yaşayacaksınız.

OĞLAK BURCU VE YÜKSELENİ OĞLAK OLANLAR

Maddiyata önem vereceksiniz. Maddi birikimlerinizi değerlendireceksiniz. Maaşınız artacak. İş sahibi iseniz, işinizden elinize hatırı sayılır bir para geçecek. Emeğinizin karşılığını göreceksiniz. Çok maddi kayıplar yaşadınız. Elinize gelen helal parayla yeni başlangıçlar yapacaksınız. Gayretlerinizin çabalarınızın karşılığını göreceksiniz.

KOVA BURCU VE YÜKSELENİ KOVA OLANLAR

Sevgili Kova’lar elinize fırsatlar gelmeye başladı. Elinize geçen fırsatları ertelemeyin. Hemen değerlendirin. İmajınızı değiştirmeyi düşüneceksiniz. Ani bir kararla, kendinizi değiştireceksiniz. Giyim tarzınız saç modeliniz değişecek. Hayatınız daha güzel olacak. Yazarsanız, konuşmacıysanız, eğitmenseniz, halkla ilişkili işlerde çalişıyorsanız haklı bir yere geleceksiniz. Aklınızla, bilginizle, yaratıcı, zekanızla saygı sevgi ve hayranlık kazanacaksınız.

BALIK BURCU VE YÜKSELENİ BALIK OLANLAR

Yanlız olduğunuzda ve gece yattığınızda hayallerinizi nasıl gerçekleştireceğinizi düşünüyorsunuz. Hayalleriniz geleceğinizin planlarıdır. Şimdi hayallerinizi gerçekleştirmenin zamanıdır. Hem maddi hem manevi hayallerinizi gerçekleştireceksiniz. Rüyalarınıza önem veriniz. Rüyalarınız sizin ilham kaynağınızdır. İçinizden bazı kişiler, rüyalarının nekadar doğru çıktığını bilirler.

_________________
* Astrolog Şifa Avcın
ASTROLOJİ AKADEMİSİ

YAZARIN DİĞER YAZILARI İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ www.sifastroloji.com

1424040cookie-checkAy kova burcunda ilerliyor…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.