Başarının temelinde matematik var

Makine mühendisi ve matematik bölümü mezunu Hüseyin Düzgün, “Londra’daki Türkiyeli çocukların daha iyi eğitim alabilmeleri için matematik kurslarının gerekli oldu­ğuna inanıyorum. Bundan dolayı ço­cuklara ve gençlere ders vermekten mutluluk duyuyorum” dedi.

Haringey Eğitim Merkezi’nde 2013-2014 eğitim ve öğretim yılının başladığını ve kayıtların halen sür­düğünü ifade eden Düzgün, Şunları söyledi: “Yıllar önce başladı­ğımız Matematik derslerine bu yıl İngilizce ve Fen Bilgisini de ekleyerek güçlü bir kadro ile gençlerimize daha kapsamlı bir eğitim merkezi oluşturduk”

Geçmiş yıllarda ilk, orta ve lise seviyesinde onlarca öğrenciden ba­şarılı sonuçlar aldıklarını ifade eden eğitimci Düzgün, “Bir çok öğrencimiz SATS ve GCSE sınavlarını başarıyla bitirip bir üst seviyeye ulaştılar. İngiltere genelinde önemli kolej ve üniversitelere girmeyi başardı­lar. Bu yıl ‘A Level’ derslerimizi de ekledik. Böylelikle daha geniş bir öğrenci kitlesine ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

Hüseyin Düzgün, “Eğitimde başarı nasıl gelir?” sorusuna şu cevabı verdi: “Eğitimin öğrenci, veli ve öğretmen üçgeninde oluştuğu ve başarının düzenli, bilinçli bir çalışmayla ve doğru yönlendirme ile geleceğine inanıyoruz. Hafta­lık raporlarla öğrencilerin durumu ve gelişmeleri takip edilip ailelerle belirli aralıklarda bilgilendirme toplantıları yapılıyor”.

Düzgün ailelere de çağrıda bulunarak şunları söyledi: “Anne ve babalardan çocuklarına verilen ödevleri kontrol etmelerini ve onlarla ilgilenmelerini istiyoruz. Eği­timlerinde daima onları desteklemelerini ve yanında olduğu hissini vermelerinin çok önemli olduğunu söylemek istiyoruz.

Hatta özellikle ilk ve orta okul öğrencilerine bir çok anne ve babala­rın yardımcı olabileceğini düşünüyoruz. Bu konuda da çalışmalarımız var, ücretsiz Matematik kurslarımız var. Tüm anne ve babalar her per­şembe saat 11-1 arası düzenleyece­ğimiz kurslara katılabilirler. Bunun hem ailelerin kendi kariyerlerinde hatırlatma ve devam etme imkanı sağlayacak, hem de çocuklarımıza ev ödevlerinde yardımı olacaktır. Çocuklarla velilerin paylaşmasını ve kaynaşmasını sağlayacaktır. Güven ortamında eğitimlerine artı bir destek olacaktır. Bunun yıllarca faydasını görmüş bir eğitimci olarak söylüyorum”

Hüseyin Düzgün, verdikleri eği­timle ilgili olarak daha fazla bilgiyi 07796395645 veya 02035560678 no’lu telefonlardan alınabileceğini söyledi.

849320cookie-checkBaşarının temelinde matematik var

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.