Babacan İngilizleri Türkiye’ye cağırdı

Almanya’ya geçecek. Babacan’ın programında ABD Hazine Bakanı John Snow ile de görüşüceği belirtildi.

DEİK KONFERANSI

Dış Ekonomik İlişkiler kurulu (DEİK) çatısında faaliyet gösteren Türk-İngiliz İş Konseyi tarafından bugün (19 Kasım) Intercontinantal Hotel’de düzenlenen konferansta Türkiye ekonomisindeki gelişmeleri ve yatırım ortamını anlattı.

Türk-İngiliz İş Konseyi tarfından bu yıl 8’ncisi düzenlenen “Türkiye’de Sermaye Piyasaları ve Yatırım Konferansı”nda, makroekonomik politikalar ve dış politikada gelişmeler, sermaye piyasaları, doğrudan yabancı yatırım, sosyal güvenlik sistemi, özelleştirme gibi konuların yanısıra ulaştırma-alt yapı, elektronik ve telekom gibi sektörlerde mevcut durum ve yatırım olanakları masaya yatırıldı.

Konferansın DEİK/Türk Japon İş Konseyi tarafından düzenlenen yatırım ortamına ilişkin oturumunda Japon yatırımcıların Türkiye deneyimlerine de yer verildi.

EKONOMİ KURMAYLARI

Intercontinan’deki konferansa Babacan ile birlikte Türkiye’ye yön veren ekonomi kurumlarının başkanları kalabalık bir heyet ile katıldı. Konukların çoğu konferansta birer konuşma da yaptı.

Heyette yer alan isimler şunlar:

“TC Merkez Bankası Başkanı Süreyya Serdengeçti, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Doğan Cansızlar, İMKB Başkanı Osman Birsen, TBMM AB Uyum Başkanı Yaşar Yakış, Özelleştirme İdaresi Başkanı Metin Kılcı, DEİK İcra Kurulu, Rona Yırcalı ve Türk-İngiliz İş Konseyi Başkanı Tezcan Yaramancı ile yabancı finans kuruluşlarının üst düzey yöneticilerileri.”

1095980cookie-checkBabacan İngilizleri Türkiye’ye cağırdı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.