Başbakan Erdoğan Diyarbakır’a gitti

Erdoğan ile Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ile AK Parti Diyarbakır Abdülkadir Aksu da Diyarbakır’a gitti.


HASAR TESPİT KOMİSYONLARI KURULDU


Öte yandan Diyarbakır’daki patlamada maddi zarara uğrayan vatandaşların zararlarının giderilmesi amacıyla Diyarbakır Valiliğince hasar tespit komisyonları oluşturuldu.
Vali Yardımcısı Ahmet Aydın, Yenişehir beldesinde askeri personeli taşıyan sivil servis aracına yönelik düzenlenen saldırıda, maddi kayba uğrayan vatandaşların zararlarının tazmin edilmesi amacıyla 4 tespit komisyonu kurulduğunu söyledi.


Komisyonların çalışmalarına başladığını, hasarları tespit edilen vatandaşların zararlarının en kısa sürede ödeneceğini ifade eden Aydın, devletin vatandaşının yanında olduğunu bildirdi.
Komisyonların çalışmalarını en kısa sürede tamamlayacağını belirten Aydın, ”Komisyonlarımız çalışmalarına başladı. Zararları tespit edilen vatandaşımızın zararını belirleyeceğiz. Kimse mağdur olmayacak ve vatandaşımızın zararı fazlasıyla ödenecek” dedi.
 

1053270cookie-checkBaşbakan Erdoğan Diyarbakır’a gitti

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.