BAF’tan eğitim atağı

Britanya Alevi Federasyonu’nun (BAF) Enfield’deki yeni yerleşkesinde dersler ve kurslar devam ediyor.

BAF’ın yeni mekanında Başkan İsrafil Erbil’in girişimleriyle kitaplık oluşturmuştu. Kitap dostları için çekim alanı olan kitaplık, toplumun en zengin kütüphanesi olması için kitap bağışlarınızı da beklediği belirtildi.

BAF’tan yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Uzun süren çalışmalar sonunda hazırlanan eğitim programları için öğrenci kayıtları alınmaya başlanmıştır. Ayrıntılı bilgi için öğrenci ve veliler 02082458482 numaralı telefonları arayabilir, [email protected] ‘a e-posta gönderebilir ya da Great Cambridge Road N9 9LE adresindeki Federasyon binamıza gelerek kayıt yaptırabilirler.”

BAF dersleri şu şekilde:

“GCSE, İngilizce ESOL (yetişkinler için), İngilizce (çocuklar için okul destek), matematik, Türkçe, Ev Ödevi Kulübü, yetişkinler için okuma yazma, satranç, felsefe, bilgisayar, bağlama, gitar, keman, piyano, şan (ses eğitimi), resim, tiyatro, yaratıcı drama, bale, fotoğraf ve video, takı tasarım, halk oyunlar, futbol, dövüş sporları, pilates – workout”

Ayrıca BAF’ta yapılacak ve tarihleri haftalık olarak açıklanacağı belirtilen kişisel gelişim seminerleri de şöyle:

“Anne babalar için Birleşik Krallık eğitim sistemi özel gereksinimli bireylerin eğitimi, çocuklar için okul (Kurs) seçimi nasıl yapılmalı?, çocuklarla iletişim, kişisel finans yönetimi, etkili iletişim, CV yazımı, Birleşik Krallık sağlık sistemi…”

2144900cookie-checkBAF’tan eğitim atağı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.