Bahçeli: Açıklamalar fazlasıyla yeterlidir

Siyasetteki “eyalet sistemi tartışması”na ilişkin hem Cumhurbaşkanı hem Başbakan’dan açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Gündemimizde böyle bir şey yok” derken, Başbakan Binali Yıldırım, “Anayasa değişiklik teklifinde eyaletle ilgili bir düzenleme varsa istifa ederim” dedi. MHP lideri Devlet Bahçeli ise Cumhurbaşkanı ve Başbakan’ın açıklamalarının fazlasıyla yeterli olduğunu söyledi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı ve Başbakan’ın ‘eyalet’ açıklamalarına değerlendinme geldi. Habertürk’te soruları yanıtlayan MHP lideri, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın açıklamalarının yeterli olduğunu söyledi.

Eyalet sistemi tartışmalarına ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Başbakan Binali Yıldırım’ın açıklamaları hatırlatılarak, “Açıklamaları yeterli buldunuz mu?” sorusunun yöneltilmesi üzerine Bahçeli, “Fazlasıyla yeterli. Bu açıklamalardan sonra tartışmayı ancak Cumhuriyet Halk Partisi veya ‘hayır’ kumpanyasının elemanları sürdürür. Zannediyorum onlar yapıyor. Çünkü sabaha kadar sosyal medya hareketlenmiş” değerlendirmesinde bulundu.

Erdoğan’ın açılışlara katılarak Türkiye’yi gezdiğini ve kanaatlerini açıkladığını, Yıldırım’ın da olağanüstü bir performansla çeşitli programlara katıldığını, anayasa değişikliğinde yer alan 18 maddenin ruhunu anlatmaya çalıştığını ifade eden Bahçeli, bunları takip ettiklerini belirtti.

2079180cookie-checkBahçeli: Açıklamalar fazlasıyla yeterlidir

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.