Bahçeli: Başbakan’ın aküsü bitmiş

Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Konuşmasında Başbakan Erdoğan’ın kendisine yönelik “Allah korusun bu hararetle kayışın kopması, contaların yanması, motorun su kaynatması durumunda ciddi şekilde üzülürüz” sözlerine cevap veren MHP Lideri, ”Şahsımın kayış kopardığını durmadan ifade eden Başbakan Erdoğan’ın uzun zamandır kaportası delinmiş, şanzımanı dağılmış, vidaları gevşemiş, aküsü bitmiş ve dümeni parçalanmıştır” ifadelerini kullandı.

Bahçeli’nin konuşmasından öne çıkan satır başları şöyle:

”Kendisi adına ne utanç vericidir ki yalanın garajına bedelsiz bırakmış ve geriye BOP’çuluğu ile bir başına kalmıştır. Başbakan’ın hayatının en karanlık dönemine girmesine ne partisinin ampulü ne de Kandil engel olmamıştır. Elbette biz Başbakan’ın anladığı dilden konuşacağız. Layık olduğu şekliyle cevap vereceğiz. Yükselen milliyetçilik Başbakan’ı endişelendiriyor. Partimizin mücadelesi barış korosunun emellerini bir bir aydınlattı.

‘PKK İLE AYNI LEKELİ BARDAKTAN İÇİYOR’
Türk milletinin hak ve hukukunu savunmak için her zamankinden daha heyecanlıyız. MHP’nin yegane dayanağı büyük Türk milletidir. PKK ile aynı lekeli bardaktan içen birisinin partimizin adını anmaya yüzü bile olmayacak. Bizim yönümüz rabbimize dönüktür. Senin ibren nereyi göstermektedir? Senin gözün nereye dalmıştır?”

1380730cookie-checkBahçeli: Başbakan’ın aküsü bitmiş

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.