Bahçeli ve Yılmaz’dan Özal yorumu

Sekizinci Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın ölümüne ilişkin adli tıp raporunu değerlendiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, raporu kafa karıştırıcı olarak niteledi ve “Zehir var ama zehirlenmedi. O zaman nasıl hakkın rahmetine kavuştu?” diye sordu.

Bahçeli, Ergenekon Davası’na ilişkin yaptığı değerlendirmede de, “Dileğimiz adalet arayışının söz konusu olduğu mahkemelerde adaletsizliğe hükmeden bir yanlışlık olmamasıdır” diye konuştu.

MESUT YILMAZ’IN YORUMU

Özal’ın ölümü ile ilgili Adli Tıp raporu hakkındaki tartışmaya Mesut Yılmaz da katıldı.

Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın ölümüyle ilgili soruşturmaya ilişkin, ”Rahmetli Özal’ın zehirlendiği kanısında değilim. Rahmetli Özal, eceliyle ölmüştür. Zaten şu ana kadar araştırmaların da ortaya koyduğu herhangi bir somut sonuç yoktur” dedi.

Turgut Özal’ı son yurt dışı gezisinden geldiğinde gördüğünü anlatan Yılmaz, ”Bence bütün bu şüpheler yersizdir. Rahmetli Özal’ın zehirlendiği kanısında değilim. Bana göre rahmetli Özal eceliyle ölmüştür. Ama bu konuda bazı şüpheler varsa bunun araştırılması da doğaldır. Bildiğim kadarıyla da bu araştırmalardan da şu an herhangi bir sonuç elde edilemedi” diye konuştu.

1366450cookie-checkBahçeli ve Yılmaz’dan Özal yorumu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.