Balık…

Doğum haritalarındaki potansiyel enerjileri uyandıran transit Plüton ve Uranüs, şimdilerde ikinci ve son dönem doğan Balıkları etkilemeye devam ediyor. Balıkların dünyaya geliş sebebi, bedenlerinin ağırlığını hissetmeden kendilerini aşmaktır. Ruhsal ve sezgisel olan Balık burcu kişiler, bu sebepten aşırı hassastırlar. Birinci on günlük dilimde doğan Balıkların sarsıcı değişimleri tamamlandı. İkinci ve üçüncü on günde doğanlar, Plüton’un karşı konulmaz değişim rüzgârıyla mevkilerini arkadan gelenlere bırakacaklar. Bırakmamak için direnenler zorlanacaklar. Jüpiter Akrep burcundan şans ve para elde etmelerine imkân tanıdığından, 18 Şubat – 14 Nisan arasında ev alabilir, evlerini dekore ettirebilirler. Aynı tarihlerde zorlayıcı bir enerji açısı olacağından, kendilerini rahat hissetmedikleri günlerde bahsi geçen konulara yönelmemeleri daha iyi olabilir.  7 Nisan – 4 Mayıs arasında Venüs Balıklara parlaklık, karizma, cazibe ve şans veriyor. Ancak, Jüpiter sağladığı kolaylıkla sizleri rehavete sürükleyebilir. Tembelliğe kapılırsanız, bu muhteşem yılın vaat ettiği fırsatları kaçırır, bunları yeniden yakalamak için on iki yıl daha beklemek zorunda kalırsınız. 3- 26 Mart döneminde Merkür burcunuzda retrograt olacağından kontratlara, yazışmalara ve iletişim kopukluğuna dikkat! 2006 Akrep burçlarının yılı olmakla beraber, en az Akreplerin olduğu kadar, siz Balıkların da yılı olacak. Bu yılın müjdesi: ‘Şansı yakalayın’…


Balık erkekleri: Yaratıcı fikirler ve başlangıçlar alanını sınırlayan Satürn’den kurtulan Balık erkekleri, uzun zamandır bekleyen plan ve projelerini, 14 Nisan’dan itibaren uygulamaya başlamanın heyecanını yaşayacaklar. Oldukça rahat bir yıl yaşayacakları için, gevşek davranarak ve erteleyerek önemli zamanları kaçırabilirler. Başka şehirler ve ülkelerle bağlantısı olanlar, yolculuk yapacaklar. Bu yolculukların büyük bölümün deniz yoluyla olması mümkündür.


Balık kadınları: Kardeşlerin veya çocukların sorumluluğuyla bunalan Balık kadınlar, yapmayı arzuladıkları zayıflama programını uygulayarak kendilerini zindeleştirecekler. Bir hayli ertelenen seyahatlere, rahatça ve istedikleri sürelerde çıkmanın keyfine varacaklar. Yeni girişimlerde bulunmayı arzulayan Balık kadınlar, 15 Nisan – 4 Haziran ve 20 Temmuz – 12 Ağustos dönemlerinde arzularını gerçekleştirme şansına sahip olacaklar.


İş ve kariyer: İş alanınızı etkisi altına alan Satürn enerjisi, hantallaştığı için üretkenliği tıkanan birimleri küçültmenize neden olacak. Kamu sektöründe çalışanların yöneticileri değişecek. Çalışma hayatınızın sektörü ne olursa olsun, istisnasız bir biçimde, yavaş ama kalıcı değişiklikler geçirecek. Bu değişimin size şans sağlayacağını bilin. Kariyer yapmayı arzuluyorsanız, bu ancak disiplini yakaladığınızda gerçekleşecek. Terfi beklentinize, 14 Nisan –  4 Haziran arasında kavuşabilirsiniz.


Aşk: Kısıtlanan aşk alanınız, 10 Aralık 2005’ten itibaren canlanacağı için, evli Balıklar nikâh tazeleyip balayına çıkıyor. Bebek isteyenler, bu arzularını gerçekleştiriyor. Bekâr erkekler, çapkınlığı bir kenara itip ciddi ilişkilere yöneliyor. Bekâr bayanlar, bekledikleri aşkı 14 Nisan’dan sonra buluyor. Ekim – Kasım aylarında uzun yoldan gelen veya seyahat sırasında tanışacağınız kişilere âşık olabilirsiniz.2006’da aşk hayatınız hakikaten muhteşem… 


Eğitim: Öğrenci Balıklar, geçen yıl kazandıkları disiplinin ödülünü, yükselen notlarıyla alacaklar. Üniversiteye hazırlananlar, ebeveynlerinin ve öğretmenlerinin desteğinden güç alarak, sınav başarılarını yükseltecek, istedikleri okulu ve bölümü kazanacaklar. Balık burcu gençler, çok şanslı bir yılı yakaladıklarını bilmeli ve havailik yapmamaya özen göstermeliler.


Sağlık: Balıkların sağlık alanında yol alan Satürn enerjisi, ihmal ettiğiniz küçük rahatsızlıklarınızı, kronikleşmeden açığa çıkarıyor. Tedavi olmanızı sağlıyor. 13- 30 Haziran döneminde, bel omurlarını, ayak bileklerini, bacak damarlarını zorlamaktan kaçınmalılar. Kalbi yoracak aktivitelerden, aşırı Güneş altında kalmaktan önemle sakınmalılar. 7 – 31 Aralık döneminde, karaciğer ve safra kesesi sorun çıkarabileceğinden, yağlı, baharatlı ve ağır yemeklerden, aşırı alkol almaktan imtina etmeliler.  Bu yıl sağlığa dikkat!


Çocuklar: Hayal dünyaları sonsuz olan Balık çocukları, en anlamsız objeyle bile saatlerce oynayabilir, oynadıkları yerde uyuyup kalabilirler. Anne ve babaların, onları bu hayal âleminden çıkarması ve aktifleştirmesi gerekiyor. Bu yılki Neptün-Jüpiter trini çocuğunuzu gerçeklerden koparabilir. Buna çok dikkat etmeli.  Anaokulu çağına gelen çocuğunuzu, okul dışındaki aktivitelere yönlendirmeniz, yüzme derslerine başlatmanız, bedenlerinin güçlenmesine, fizik enerjilerinin dengelenmesine, sağlıklarının korunmasına yardım edecektir. 


Şanslı dönemler: Şansı yakalayacak burçların başında yer alan Balıklar, 7 Nisan – 3 Mayıs arası istediklerini kendilerine çekmekte hiç zorlanmayacaklar. 4- 29 Mayıs’ta yatırım yapabilirsiniz.  Ancak riskli spekülasyonlardan uzak durmalısınız. 30 Mayıs – 24 Haziran dönemi güzel haberler getirecek. 20 Temmuz – 12 Ağustos hoş gezilere katılmaya, huzurlu bir tatile olanak veriyor. 25 Ekim – 17 Kasım uzak yerlere yolculukların keyifli ve bereketli olacağına işaret ediyor. Ancak, aynı dönemde Merkür retrograt olacağından, yolculuğunuzda karışıklıklara meydan vermemelisiniz.


Riskli Dönemler: 18 Şubat – 13 Nisan arası evinizde beklenmedik masraflar çıkabilir. Rüzgârlı günlerde camların kapalı olup olmadığı iyice kontrol edilmeli. Zira Mars-Neptün trini kuranderlere ve aniden çıkan fırtınalara neden olur. 23 Temmuz – 8 Eylül arası kamu davalarına, hacizlere, ortaklar ve eşler arası sürtüşmelere zemin hazırlayan bir dönemdir. Bu tarihe kadar yasal işlerinizi yola koymaya, haciz olasılığına karşı tedbir almaya, iş ve evlilik ilişkilerinizdeki mevcut sorunları olabildiğince çözmeye gayret ediniz.

722000cookie-checkBalık…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.