‘Bana neden vurdular bilmiyorum’

Eskişehir’de düzenlenen Gezi Parkı eylemleri sırasında polisten kaçarken bir grubun saldırısı sonucu hayatını kaybeden 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz’ın son ifadesi ortaya çıktı.

Radikal gazetesinden İsmail Saymaz’ın haberine göre; Ali İsmail Korkmaz öldüresiye dövüldükten sonra Polis Merkezi’ne giderek ifade verdi.

Edinilen bilgilere göre, Gezi Parkı için 3 Haziran’da yapılan eylemlere katılan Ali İsmail Korkmaz, saat 01.00 sıralarında saldırıya uğradı.

Olayın ardından tedavi için hastaneye giden Ali İsmail Korkmaz, daha sonra evine döndü.

Gündüz uyuyan Korkmaz, akşam saatlerinde Odunpazarı Polis Merkezi’ne giderek ifade verdi.

Korkmaz, olay anını şöyle anlattı: “Eski gar arkasından evime gittiğim sırada 5-6 kişilik bir grup önüme geçerek, ellerindeki sopalarla saldırdı. Kafama, sırtıma, omzuma ve bacaklarıma vurdular. Yere düştüm. Saldıran grup yere düşünce bırakıp kaçtı, tam hatırlayamıyorum.”

Dövüldükten sonra kuzeninin kendisini hastaneye götürdüğünü belirten Korkmaz, “Beyin tomografisi çekilemediği için Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne yönlendirdiler. Kolumu bandaja aldılar. Tomografi çektiler” diye konuştu.

Olayları hatırlamakta zorlandığını dile getiren Ali İsmail Korkmaz, “Dün konuşma zorluğu yaşamıyordum. Ama bugün hatırlama zorluğu çekiyorum. Bir dişim sallanıyor. Başım ağrıyor. Bana kimlerin neden vurduğunu bilmiyorum, sivil kıyafetliydiler. Şikayetçiyim” ifadelerini kullandı.

3 Haziran’da düzenlenen Gezi Parkı eylemlerine katılan üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz, polisten kaçarken girdiği bir ara sokakta 5-6 kişilik bir grubun saldırısına uğramıştı.

Beyin kanaması geçiren Korkmaz, 38 gün komada kaldıktan sonra hayatını kaybetmişti.

1389530cookie-check‘Bana neden vurdular bilmiyorum’

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.