Barış Londra’ya geliyor

Nisan ayında Cannes’da yapılacak olan World Best yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek olan ve yakın geleceğin büyük yıldızı gözüyle bakılan Barış, sonbaharda Metin Sözüçetin ve E-Education sponsorluğunda 3 aylık bir lisan eğitimi almak üzere Londra’ya gelecek.

 

Amasra doğumlu genç sanatçı özgünlüğü ve Anadolu ozanlarına has duru duruşuyla şimdiden kendisini çok sevdirdi. 

 

LONDRA’DAN DESTEK 

Barış’ın final gecesine destek olmak üzere İstanbul’a giden Metin Sözüçetin, Türk gençlerin teşvik edilmesi programı çerçevesinde E-Education grubundan Dr.Mustafa Özer ile birlikte bu konuya ön ayak olduklarını belirterek Barış’ı gelecek vaadeden bir yıldız olarak övdü. 

 

Barış’ta evrensel ve mistik değerler de olduğunu ve rock akımında yeni bir sayfa açabilecek potansiyele sahip olduğunu vurgulayan Metin Sözüçetin, yapımcı Sinevizyon firması ile görüşüp, genç sanatçıyı Londra’ya getirmek için onay aldıklarını söyledi. 

 

BARIŞ’A BAŞARI YOLU

Ayrıca 30 yılda yazdığı, kendi felsefi şarkı sözleri kitabının telifini de karşılıksız olarak Barış’a devreden ve kasetinde kullanmasına izin veren Sözüçetin, ”Barış’ın ışığı 1 yıl içinde ülke sınırlarını aşacak ve dünya Barış’ı tanıyacak” dedi.

 

Londra’da lisan eğitimi yanısıra, çalışabileceği stüdyo ortamı da hazırlatılacağını belirten Sözüçetin ”Barış’ın amatör ruhunu kaybetmeyen mükemmel bir profosyonel olarak yetişeceğine ve ülkeyi yüz akıyla temsil edeceğine sonsuz inancım var. Pop ve rock kültürünün doğduğu şehirde vizyonuna yepyeni ve çok kültürlü ufuklar katacak. Onun her zaman yanında olacağız ve ömür boyu fahri menejerliğini üstleneceğiz” diye konuştu.

 

İLK KONSER EREĞLİ’DE

Birinci olduktan sonra özel bir eğitime daha tabi tutulan Barış Akarsu, ilk konserini doğduğu topraklarda, Karadeniz Ereğli’de 9 Temmuz akşamı verecek. Sonra bir dizi konser programı devam edecek ve Ağustos sonunda ilk kasetinin piyasaya çıkması planlanıyor.

1092870cookie-checkBarış Londra’ya geliyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.