Barratts kayyuma devredildi

Barratts’ın alt kuruluşu olan ve İngiltere çapında zincir mağazaları bulunan Priceless’in yönetimi için de aynı şekilde kayyum tayin edildiği bildirildi.


Ekonomik krizin her geçen gün daha derin biçimde hissedildiği İngiltere’de her iki zincirin toplam 400 mağazası bulunduğu ve toplam çalışan sayılarının da 5450 olduğu hatırlatıldı.


Bradford merkezli Stylo adlı firmaya ait olan iki mağazanın yönetimleri Deloitte addlı kuruluşun uzmanları tarafından yürütülecek. Bu süre içinde mağazaların kapatılmamasına çalışılacağı ve ticaretin normal olarak sürdürülmesinin hedeflendiği bildirildi.


Bu arada İngiltere’de giderek derinleşen ekonomik krizin kurbanları arasına Ulster Bank da girdi. Bankanın 750 çalışanının işlerine son vermeye hazırlandığı duyuruldu.


İşten çıkarmaların öncelikle “gönüllülük esasına” dayandırılmasına çalışılacağına dikkat çekilen Ulster Bank açıklamasında, Banka’nın İrlanda Cumhuriyeti’ndeki şubelerinden 550, Kuzey İrlanda’daki şubelerinden de 200 kişinin çıkarılacağı bildirildi.


Ulster Bank’ın İrlanda Cumhuriyeti’nde 145, Kuzey İrlanda’da 92 şubesi ve 1,8 milyon müşterisi sahibi bulunuyor.
Banka 1836 yılında Belfast’ta kurulmuştu.


 

820680cookie-checkBarratts kayyuma devredildi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.