Barışsa barış

Sarmaşıkla Kavak ağacı sarmaş dolaş olsalar. Sivrisineklere Sheltox sıkılmasa. Döner bıçakları toprağa gömülse.
Fenerbahçe yönetimi, taraftarından korkmadan adım atsa ve stadına şampiyon olarak çıkacak olan Galatasaray’ı takır takır alkışlayacaklarını açıklasa. Taraftar da, “ ulan ne kadar olgun bir yönetimimiz var, hadi bari biz de alkışlayalım“ deseler. Bağdat Caddesi’ne Galatasaray bayrakları asılsa. Kanarya kanat çırparak Aslan’ın omzuna konabilse, elele barış şarkıları söyleseler. Aslan kuş olup uçsa kanaryanın diyarına, saçından bir tel alsa ah koysa yanına.
Aziz Yıldırım çıkıp maçtan önce bir konuşma yapsa, barış sürecini anlatsa, “ biz, bu barış sürecinin çözüm süreci aşamasına gelmekle tarihi bir süreç başlattık… Nice süreçler ” diyebilse. Akil amigolar bulunsa, Aziz Yıldırım’a taraftarlar arasından direk tepki gelmemesi için arada saf tutup, kalkan olsalar. Diğer taraftarlar, “ ulan bunlar akil de, biz değil miyiz “ diye protesto gösterilerinde bulunmasalar.
Fenerbahçe stadına, “ Aslan cim bom, seninle gurur duyuyoruz “ yazılsa. Fenerbahçe tribünleri sarı kırmızı animasyonlar gerçekleştirseler. Maçtaki tüm barışsever taraftarlara döner ekmek dağıtılsa. Sarı yakalı, lacivert-kırmızı parçalı formalar dağıtılsa, formaların arkasında Barış yazsa. Melo Fenerbahçe kalesinde oynasa. “ Nasıl koydu Aykut Kocaman “ sloganı unutulsa. “Ölmeye geldik, gömmeye geldik“ nidaları yerini, “ sevmeye geldik, öpmeye geldik, gel kardeşim, elini ver bana, top alacağım sana“ sloganlarına dönüştürülse.
Çarşı grubu barış sürecine katkı olması için Beşiktaş çarşısını sarı lacivert ve sarı kırmızı bayraklarla donatsalar. Galatasaray Store’da sarı lacivert formalar satılsa.
Maçtan sonra iki takımın Kalamış’taki tesisleri arasındaki duvar yıkılarak tesisler birleştirilse, orada oturulup sek ayranlar içilse, kendilerinden geçilse.

763810cookie-checkBarışsa barış

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.