Baykal, torunuyla oy kullandı

Baykal, eşi Olcay Baykal ve bu seçimlerde ilk kez oy kullanan torunu Deniz Baykal’ı kendi sürdüğü otomobille okula getirdi. Oy kullanmak için sıra beklemek isteyen Baykal’a vatandaşlar öncelik tanıdılar. Bu sırada görüntü almak isteyen basın mensupları yoğunluk nedeniyle güçlükle çalıştılar.

Sandık görevlilerine, oy kullanacağı 4459 sandıktaki seçmen sayısını soran Baykal, eşi Olcay Baykal ve torunu Deniz’in ardından kabinlere geçerek oy kullandı. Baykal, oyunu atarken hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Gazetecilerin bir değerlendirme yapmasını istemesi üzerine Baykal, “Türkiye yerel seçimler dolayısıyla önemli bir siyasi değerlendirme yapıyor. Bunun en güzel şekilde yapılmasını, alınacak sonucun hayırlı olmasını diliyorum. Herkese başarılar dilerim” dedi.

Baykal, oy verdiği sınıftan ayrılırken, gazetecilerin torunu Deniz’in il kez oy kullandığını hatırlatarak, “torununuz bir sürpriz yapabilir mi?” sorusuna gülümseyerek, “Göreceğiz bakalım. Eve gidince soracağım, uygun görürse değerlendirmesini söyler” karşılığını verdi. Torununun ilk kez oy kullanması nedeniyle ne hissettiğinin sorulması üzerine “Vatandaş olduğunu hissetti” diyen Deniz Baykal okuldan ayrılırken gazetecelere de “sizler de mutlaka oyunuzu kullanın” uyarısında bulundu.

1073030cookie-checkBaykal, torunuyla oy kullandı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.