Bayram değil, seyran değil!

Başkan Kennedy’nin film artisti Marilyn Monroe’yla ilişkisinden beri bu tür haberlere gösterilen ilgi, bu kez, eski Başkan Adayı John Edward’ın sevgilisinin seksi fotoğraflarıyla basında yer almasıyla tekrarlandı. Hunter’ın GQ adlı dergiye verdiği son röportaj ve söyleşinin bunda etkili olduğu ileri sürülüyor.

Geçen 2008 yılı Başkanlık seçimlerinde Demokrat Parti’den adaylığını Barack Obama’ya karşı koymuş bulunan ve son dakikada karısının kanser tedavisini ileri sürerek yarıştan çekilen, senatör John Edward’ın iki yıllık metresi şu sıralarda birden gündeme tırmandı.

Dün ve bugün boyunca, neredeyse tüm ABD basını ve özellikle TV’lerdeki canlı yayınlarda Senatör’ün sevgilisi, eski film oyuncusu olan manken Rielle Hunter’ın seksi pozlarıyla resimlendirilmiş haberleri yer aldı. 46 yaşındaki Hunter’ın birden bire, iki yıl evvel Senatör ve karısının ayrılmalarına neden olduktan sonra, şimdi gündeme niye çıktığı da tam olarak anlaşılamadı.
Hunter’ın geçenlerde yayınlamış olduğu anılarında Senatörün, seçim kampanyasında, o sıralarda kanser tedavisi gören karısıyla el ele, kol kola fotoğraflar çektirirken bir yandan da kendisiyle nasıl vakit geçirdiğini açık açık anlatması bütün bu haberlerin tırmanmasına neden gösteriliyor.

Öte yandan Senatör’ün hâlâ yoğun olarak kanser tedavisi gören Elizabeth Edward, kocasını asla af etmeyeceğini söylerken, metresi Hunter’ın adı “yuva yıkan kadın” (a home wrecker) olarak basında yer aldı.

1501350cookie-checkBayram değil, seyran değil!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.