Bedenin bilgeliği

Bedeninizin bilgeliğine güvenin ve onu dinlemeyi ihmal etmeyin.

Sıkıntılarınızdan dolayı sadece ruhsal boyutta sıkıntı yaşamazsınız. Bu sorunların dışa vurumunu bedeninizde de hissedersiniz.

Örneğin vücudunuzun sol kısmı ağrıyorsa geçmişi affedememenizden kaynaklıdır; sağ tarafınız ağrıyor ise gelecekle ilgili kaygılarınız var demektir.
Bedeninizi dinleyin.

Vücudunuzun bilgeliğine güvenin, emin olmadığınız bir olayda bedeninizden yardım isteyin. Örneğin yiyeceğiniz ekmeğin vücudunuz için yararlı olup olmadığını merakettiğinizde vücudunuzla konuşun:

BEDENİNİZİN SİZİ ASLA YANILTMAZ.

Eğer bu ekmek benim için faydalıysa vücudum öne doğru gitsin. Vücudunuz öne gitmeye başlarsa bilin ki o yiyecek sizin için faydalıdır. Bunu her türlü durumda uygulayabilirsiniz. Bedeninizin bilgeliğine güvenin, o sizi asla yanıltmaz.

Motivasyonunuzun düşmemesi için enerji vampirlerine dikkat etmelisiniz.

Canı sıkkın olan bir yakınınız gelip sizinle sıkıntısını paylaşmak istediğinde mecbur olduğunuz için dinlemek zorunda kalırsınız. Fakat burada dikkat etmeniz gereken bir husus, arkadaşınızın enerjinizi çalmasını önlemektir.

Nasıl mı?

Sol elinizi göbek deliğinizin 2 parmak yukarısına koyarak o alanı kapattığınızda, ya da kollarınızı birleştirerek oturduğunuzda kişi sizin enerjinizi çalamaz.
Ve içinizden “Karşımdaki kişinin benim enerjimi almasına izin vermiyorum, onun negatif enerjisini de vücuduma almıyorum” dediğinizde kendinizi korumuş ve auranızı güçlendirmiş olursunuz.

Enerjiniz düşmediği için kendinizi yorgun ve mutsuz hissetmezsiniz. Enerji vampirleri her zaman olumsuzdur ve bizlerin enerjilerini çekmeye çalışırlar. Bu yüzden çok dikkat etmeliyiz.

Sevgi ve Aşkla
Bülent Gardiyanoğlu

http://www.bulentgardiyanoglu.com
Facebook: www.facebook.com/bgardiyanoglu
Twitter: www.twitter.com/bgardiyanoglu

768110cookie-checkBedenin bilgeliği

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.