Beşiktaş, Denizli ile nikah tazeledi

Kulübe, 19 yıl aradan sonra iki kupa kazandırma başarısını sağlayan Mustafa Denizli, kendisini 1 yıllığına daha siyah-beyazlı renklere bağlayan imzayı, kulüp başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyesi Ertunç Soğancıoğlu’nun katıldığı törenle imzaladı.

İmza töreninde konuşan Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Mustafa Denizli ile sözleşmeyi 1 yıl daha yenilediklerini belirterek, ”Hocamızla ilgili maalesef hepimizi üzen bir yorum yapıldı. Sadece dinlenmek için izin istediği bir ortamda, hocamızın maddi değerler için böyle bir pazarlık yaptığını vurgulayanlar bizi çok üzdü” dedi.

İki kupa kaldırmış bir teknik adamın dinlenmesinin, en doğal hakkı olduğunu vurgulayan Demirören, ”Yönetim kurulu ne takdir ederse, ben Beşiktaş’ta kalacağım, Beşiktaşımızla birlikte daha çok başarılara imza atacağım demiştir. Türkiye’de 3 büyük kulübü şampiyon yapmış, 19 yıl aradan sonra çifte kupalı başarıyı getirmiş bir teknik adamın değeri çok daha fazladır. Hocamıza teşekkür ediyor ve başarıların devamını diliyorum” diye konuştu.

Başkan Demirören, transfer konusundaki sorular üzerine ”Gecikmeli olarak gelse de Nihat’ın takıma katılması bizi sevindirdi. Kulübüyle zaten anlaşmıştık. İsmail Köybaşı ve Gaziantepspor Kulübü ile de anlaştık. Karşıyaka’dan genç Rıdvan’ı transfer ettik. Fink’i daha önce almıştık. Ayrıca Erhan Güven’i kadroya dahil ettik. Çalışmalarımız devam ediyor. Hocamızın istediği oyuncuları yönetim kurulu ile birlikte almak istiyoruz. İlk hazırlık maçımızı 19 Temmuz gibi yapacağız. Zamanımız var. İnceleyerek, dikkat ederek transferi gerçekleştirmek istiyoruz” diye konuştu.

Demirören, doğru yerlere, doğru transferler yaptıklarını vurgulayarak, ”Mevcut oyunculardan daha iyisini bulabilirsek alırız. Ayrıca teknik kadrodaki Tayfur Havutçu, Stefano Marrone ve Zafer Öger ile anlaştık” dedi.

Mehmet Topuz ve Gökhan Zan konusundaki soru üzerine Demirören, ”Gökhan Zan, Beşiktaş’a kaptanlık yapmış biridir. Başarı dilemekten başka söyleyecek bir şey yok” açıklamasını yaptı.

Demirören, takıma geri dönen Nihat konusundaki görüşlerini ise, ”Ben İzmir’e giderken Nihat’ın geleceği yoktu, perşembe akşamı ise Beşiktaş’taydı. Sahada uyum sağlayan, mücadele eden ve kenetlenen bir düzen içindeki kadroyla çok oynamak hem hocamızın, hem bizim düşüncemizin dışında” diye açıkladı. Bobo’nun transferi konusundaki soruları yanıtlayan Demirören, ”Bobo’ya hiçbir kulüpten teklif gelmedi. Ciddi teklif gelmedi. Düşündüğümüz rakamın altında verilen her teklif, ciddi değildir. Bobo’yu göndermek gibi bir düşüncemiz yok. Kendisinin bir değeri var ve teklif gelirse Denizli’nin görüşünü alarak değerlendiririz” dedi.

724640cookie-checkBeşiktaş, Denizli ile nikah tazeledi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.