Beşiktaş, Sercan’ı Fener’in elinden alıyor!

Fenerbahçe, Sercan Yıldırım için 6 milyon Euro teklif etti, Bursaspor Yönetimi kapıyı 7 milyon Euro´dan açtı. Kıran kırana pazarlıklar sürerken… Mehmet Topuz transferinde olduğu gibi devreye yine Beşiktaş girdi. Kayserili yıldızda hayal kırıklığı yaşayan Kara Kartallar bu kez işi bitirmeye niyetli.

Mehmet Topuz transferinde karşı karşıya gelen Fenerbahçe ile Beşiktaş, Türk Futbolu’nun gelecekteki yıldızları arasında gösterilen Sercan Yıldırım için de kapıştı. Transfere fırtına gibi giren Sarı-Lacivertliler, önceki gün Kulüpler Birliği toplantısında başlayan görüşmelerde büyük yol kat etti. Aynı günün gecesinde ‘transferin gerçekleşebileceği’ yönünde karşılıklı uzlaşma sağlandı ve işin en can alıcı kısmına, pazarlıklara gelindi.

Fenerbahçe Yönetimi ilk teklifini yaptı: 4.5 milyon Euro peşin para+futbolcu… Bursaspor ise kapıyı 7 milyon Euro’dan açtı. Fener ‘6 milyon Euro+Burak Yılmaz’ derken; Timsahlar, Vederson’u da istedi. Aziz Yıldırım ile İbrahim Yazıcı arasındaki sayısız telefon görüşmesinde kıran kırana pazarlıklar sürdü. İki başkanın el sıkışmasına ramak kala, gündeme yine bomba gibi bir haber düştü. Çünkü bir İstanbul devi daha Sercan için devreye girmişti.

Beşiktaş Devreye Giriyor

Mehmet Topuz transferinde olduğu gibi devreye yine Beşiktaş girdi. Kayserili yıldızda hayal kırıklığı yaşayan Kara Kartallar bu kez işi bitirmeye niyetli.

Beşiktaş Yönetimi yaklaşık 15 gün süren ‘Topuz kapışması’nda olduğu gibi bir kez daha Fenerbahçe ile aynı yıldızın transferinde karşı karşıya gelmişti. Rövanşı almakta kararlı olan Başkan Yıldırım Demirören, ‘takas’ kelimesini hiç ağzına almadan direkt parasal teklifini yaptı. Bu teklifin miktarını iki başkandan başka kimse bilmiyor, ancak bilinen bir şey var ki, o da Beşiktaş’ın Fenerbahçe’den daha çok önerdiği…

Ve Sercan Yıldırım konuştu

Fenerbahçe-Beşiktaş-Bursaspor üçgeninde yaşanan kaosu ise ‘olayın kahramanı’ Sercan Yıldırım olayı özetledi: “Değerimin karşılığı ya da yüksek bir bedel verilirse giderim. Çünkü kazanan Bursaspor olacak. Başkanımız İbrahim Yazıcı ile konuştum.
O, kulübün ve benim menfaatlerim doğrultusunda kararını verecek. Mehmet Topuz gibi bir olayın içine düşmek istemem, ama korkarım ki kulüp yine aynı durumu yaşayacak gibi…”

Mehmet Ali Sabuncu – Sedat Hardal / Fanatik

724480cookie-checkBeşiktaş, Sercan’ı Fener’in elinden alıyor!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.