Beşiktaş’a iki süperstar!

Beşiktaş Yönetimi’nin uzun pazarlıklar sonrasında ‘okey’ aldığı Louis Saha’dan kötü haber geldi. Önce anlaştığı paranın çok üzerinde bir talepte bulunan, sonra ise Everton’ın yeni sezon forma tanıtımına katılarak, “İngiltere’de kalmak istiyorum” açıklaması yapan siyahi futbolcuyla ipler gerildi. Saha transferinde Beşiktaş adına aracılık görevini üstlenen Pascal Nouma da öfkeli. Saha ile bizzat görüşen Pascal, “Bana İstanbul’a gideceğini söylemişti. İngiltere’de o sıcaklığı asla bulamaz. Kesinlikle yanlış yapıyor” diyerek transferdeki son durumu özetledi. Saha’nın bitmek bilmeyen kaprisleri ve her gün fikir değiştirmesi nedeniyle farklı arayışlar içine giren Beşiktaş Yönetimi ise iki süperstarı gündemine aldı.

ADRİAN MUTU KİMDİR?

Doğum Tarihi: 08.01.1979
Doğum Yeri: Calinesti
Ülkesi: Romanya
Yaşı: 30
Boyu: 1.80 cm
Kilo: 74
Mevkii: Forvet
Milli Takım: 66 maç 29 gol
Kulübü: Fieorentina
Oynadığı Takımlar: Piteşti, Dinamo Bükreş, İnter, Verona, Parma, Chelsea, Juventus

Pantaleo Corvino ‘Okey’ verdi

Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılacak olmanın verdiği avantajla girişimlerini sürdüren Siyah-Beyazlılar, Romanya’nın Dünya Futbolu’na sunduğu büyük yetenek Mutu ile temasa geçti. Savunma oyuncusu Per Kroldrup’u istediği dönemde Fiorentina ile iyi ilişkiler kuran Kara Kartallar, bu kez Mutu için Mor Menekşeler’in kapısını çaldı. Fiorentina Sportif Direktörü Pantaleo Corvino, Mutu’yu satabileceklerini resmen ifade etti. Halen eşiyle birlikte Amerika’da tatil yapan Rumen yıldız da hem İstanbul’a sıcak bakabileceğini vurguladı hem de Devler Ligi’nde forma giyeceği için transfere yeşil ışık yaktı. Taraflar arasındaki görüşmeler sürüyor.

ADRİANO KİMDİR?

Doğum Tarihi: 17.02.1982
Doğum Yeri: Rio de
Ülkesi: Brezilya
Yaşı: 27
Boyu: 1.89 cm
Kilo: 91
Mevkii: Santrfor
Milli Takım: 44 maç 27 gol
Kulübü: Flamengo
Oynadığı Takımlar: İnter, Fiorentina, Parma, Sao Paulo

Beşiktaş’ın elini Bobo bağlıyor

Mutu konusunda bu gelişmeler yaşanırken, menacerler aracılığıyla da Siyah-Beyazlılar’a bir süperstar önerildi. İnter’de yaşadığı çalkantılı günlere son verip Sao Paolo’ya transfer olan ve ardından futbola başladığı Flemengo’ya giden Adriano, Kartal’a teklif edildi. Kariyerinde yeni bir başlangıç yapmak isteyen Adriano’nun da Şampiyonlar Ligi’nde forma giyerek kendini yeniden ispat etmeyi planladığı için Beşiktaş’ı tercih edebileceği kaydedildi. Ancak yönetimin sıkıntısı sürüyor. Çünkü Başkan Yıldırım Demirören ve kurmaylarının eli yabancı kontenjanı nedeniyle bağlı. Bu konudaki kilit adam ise bir türlü elden çıkartılamayan Bobo…

Orhan Yıldırım / Fanatik

724530cookie-checkBeşiktaş’a iki süperstar!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.