‘Benim Babam Bir Kahramandı’ etkinliği

Türkiye’de katledilen aydın, sanatçı, gazeteci ve yazarlar 21 Haziran Babalar Gününde Esenkentte organize edilecek olan Benim Babam Bir Kahramandı adlı etkinlikle anılacak.

Etkinliğe Uğur Mumcu, Abdi İpekçi, Ümit Kaftancıoğlu, Hasret Gültekin, Metin Altıok, Ahmet Taner Kışlalı, Hrant Dink ve Musa Anter gibi hunharca katledilen onlarca aydının çocukları da katılacak.

‘’Benim Babam Bir Kahramandı’’ isimli babalar günü etkinliğinde, yıllardır unutulduklarını düşünen ve benzer acıları yaşamış olan aileler ilk defa bir araya gelecekler. 21 Haziran 2009 Pazar günü saat 19:30’da Esenkent Rıfat Ilgaz Açık Hava Tiyatrosu’nda düzenlenecek etkinliğe katledilen aydınlarımızın çocukları Nükhet İpekçi, Deniz Tütengil, A. Naki Kaftancıoğlu, Işın Özgüner, Abit Dursun, Dicle Anter, Özge Mumcu, Meryem Göktepe, Bengi Heval Öz, Ayçil Yurdakul, Roni Gültekin, Eren Aysan, Dolunay Kışlalı, Zeynep Altıok, Gülten Kaya ve Dink Ailesi katılacak.

Ümit Kaftancıoğlu’nun gelini Canan Kaftancıoğlu tarafından yapılacak açılış konuşmasıyla başlayacak etkinlikte Cahit Berkay, Mazlum Çimen, Genco Erkal, Arif Damar ve Öztürk Tatar sahne alacak. Sinevizyon gösteriminin de yapılacağı etkinlikte ayrıca, katledilen aydınlarımızın çocukları sahneye çıkarak babalarını anlatacaklar.

BİLGİ İÇİN:
Dr. Canan Kaftancıoğlu
Tarih: 21 Haziran pazar günü Saat: 19.30
Yer: Esenkent Rıfat Ilgaz Açıkhava Tiyatrosu Esenyurt/İstanbul
Bilgi: 0555 254 27 26

1073600cookie-check‘Benim Babam Bir Kahramandı’ etkinliği

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.