Bersay’dan ilk kitap; “Dünya Görüşü”

BERSAY İLETİŞİM ENSTİTÜSÜ’NDEN İLK KİTAP : “DÜNYA GÖRÜŞÜ”

Bir iletişimci.

Bir bakan.

Türk ve yabancı işadamları.

Akademisyenler, sanatçılar, gazeteciler…

Tümü, Bersay İletişim Enstitüsü’nde yaptıkları konuşmalarının toplandığı “Dünya Görüşü” kitabında biraraya geldi.

İletişim dünyasının duayeni Prof. Dr. James Grunig… “Stratejik Derinlik” kavramına imzasını atan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu…. Türkiye’nin en büyük markalarını yöneten isimler ; Dr. Paul Doany, Dr. Levent Hatay, Aclan Acar, Tuğrul Kudatgobilik, Jan Nahum, Yılmaz Argüden, Oya Ünlü Kızıl…

Dünyayı anlamamızı sağlayan sosyal bilimciler; Prof. Dr. Çağlar Keyder, Prof. Dr. Yılmaz Esmer…. Kalemleriyle geleceği aydınlatan gazeteciler; Prof. Dr. Haluk Şahin, Dr. Şahin Alpay, Dücane Cündioğlu… Derinlikleriyle katma değer yaratan akademisyenler; Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, Prof. Dr. Aydın Uğur, Prof. Dr. Haluk Gürgen, Prof. Dr. Tevfik Dalgıç… Ve sinema kuramında uzman bir yönetmen, bir iletişim danışmanı ; Üstün Barışta.

Bersay İletişim Enstitü’sünde “İletişimde Mükemmellik Programı – Dünya Görüşü” başlıklı seminerler dizisi bu değerli isimlerin katılımıyla 2008 – 2009 tarihlerinde gerçekleşmişti.

Sektörün profesyonelleri ve kurumsal iletişim yöneticileri tarafından izlenen bu konuşmaların kitabı Bersay İletişim Enstitü’nün “ilk yayını” olarak hayata geçti.

Oger Telecom sponsorluğunda yayımlanan “Dünya Görüşü” kitabında sadece Türkiye’nin bu en nitelikli beyinlerinin konuşmalarının tam dökümü değil, ayrıca dinleyicilerin sordukları sorular ve yanıtları da var.

Ülkü Karaosmanoğlu’nun yayın yönetmenliğinde Prof. Dr. Ali Murat Vural’ın yayın koordinatörlüğünde Bersay İletişim Enstitüsü yayınlarından çıkan “Dünya Görüşü” kitabı Türkiye genelindeki büyük kitapçılardan temin edilebilir.

746410cookie-checkBersay’dan ilk kitap; “Dünya Görüşü”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.