Beyaz Saray’ın bodrumuna yerleşmeye hazır

Böylece, Moore’un tekrar Obama’ya el uzattığı anlaşılmış oldu.

Moore, haftada 7 gün, geceli gündüzlü Obama’yla çalışmaya hazır olduğunu, mütevazi bir kişiliğe sahip birisi olarak Beyaz Saray’ın bodrum katında kalıp, yerde yatmaya da razı bulunduğunu bildirdi.

Moore, Başkan’a bir açık mektup yazarak bu isteklerini ve görüşlerini www.huffingtonpost.com sitesindeki köşe yazısı aracılığıyla duyurdu.

Moore’un Obama’ya yardım için temel koşuluysa şimdiki danışmanı Rahm Emanuel’in “kapı önüne konulması” oldu. Moore’a bakılırsa Obama bu danışmanı ve şimdiki kadrosuyla beklenen sosyal reformları gerçekleştiremeyeceği gibi kısa sürede iktidardan da uzaklaşmak zorunda kalacak.

Moore, kendisini iyi bir yönetmen ve iyi bir spor koç’u olarak niteleyip Obama’yı nasıl harekete geçireceğini bir fotoğrafla göstermeyi de ihmal etmedi.

Ünlü yönetmenin Başkan’a tekrar destek vermek istemesi üzerine Amerikan Komünist Partisi ve öteki sol gruplardan henüz bir hayal kırıklığı açıklaması gelmedi. Anımsanacağı gibi Amerikan komünistleri Moore’u “yoldaş” olarak görmeye hazır olduklarını her fırsatta dile getiriyorlardı.

İLGİLİ HABER: Oskarlı Yönetmen “Komünist” Olacak mı?

1500750cookie-checkBeyaz Saray’ın bodrumuna yerleşmeye hazır

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.