Bir günlük komandoluk parayla…

Caliber3 adıyla bilinen özel silahlı askerî eğitim veren okulun kursiyerlerden ne kadar ücret aldığı açıklanmadı. Ancak gözlemcilere göre kişi başına 3 bin Dolar civarında bağış yapılmakla girilen bu kampta Amerikalı silah ve dövüş sanatlarına meraklı iş adamı, zengin, hovarda, uçarı adamlar tam gün askerî eğitim aldığı haber edildi.

Kudüs’ün 30 kilometre kadar güneyindeki kampa katılacak olanlardan ¨Uluslararası Terörizme Karşı¨ olduğu yönünde imzalı bir beyan alınarak eğitime başlayan Caliber3’ün günübirlik öğrencisi olmuş Amerikalı iş adamalarından kimlerin orada bulunduğu ise bir sır gibi öğrenilemedi.

Ancak kampın her gün dolup dolup boşaldığına bakılırsa epeyi meraklısı vardı. İş adamları, zenginlikten sıkılıp ne yapacağına karar verememiş başıboş birçok insanın başvurduğu bu kamp bir gün boyunca türlü etkinlikler gösterip katılanlara silah kullanımı, serbest atış, yanaşık düzen eğitimi, taaruz gibi piyade bilgileri yanı sıra temel anti-terör dersleri de veriyor.

İş adamlarına ne olur ne olmaz diye hemen ağzına mermi sürülmüş tabanca, tüfek verilmemesi şikâyete yol açtıysa da önce tahtadan yapılmış oyuncak tabanca-tüfeklerle talimi geçenler kendilerini atış poligonunda bulup ¨Parasıyla değil mi, mermiye acıyacak değiliz ya!¨ diyerek ellerini tetikten çekmiyor.

1551450cookie-checkBir günlük komandoluk parayla…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.