”Birlik ve beraberliğimizi pekiştirelim”

Büyükelçi Alptuna’nın mesajı şöyle:

“Değerli vatandaşlarım,

Bir Ramazan Bayramını daha hep birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramın sizlere, ailelerinize, sevdiklerinize ve bütün ulusumuza sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.

Bayramlar, sevgi ve hoşgörünün ön plana çıktığı, dargınların barıştığı ve yoğun işlerimiz nedeniyle istediğimiz kadar vakit ayıramadığımız kişilerin hatırlandığı özel günlerdir.

Bu sene Ramazan Bayramını ülkemiz ekonomisinde önemli müspet gelişmelerin yaşandığı ve Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne tam üyelik yolunda önemli adımlar atmakta olduğu bir dönemde kutluyoruz.

Bu ortam içerisinde, bize güç veren birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmeliyiz. Sevgi ve hoşgörü ortamı içerisinde daha fazla çalışmalıyız. Bu gereksinim, ülkemizden uzakta yaşamlarını sürdüren bizler için daha da belirgindir. İnanıyorum ki, bu hasletlerimize sarılmamız ve Ulu Önder Atatürk’ün bizlere gösterdiği çağdaş uygarlık yolunda çalışmaya devam etmemiz halinde, çok güzel yarınları ulusça yaşayacak, nice bayramları huzur içinde kutlamanın mutluluğunu birlikte paylaşacağız.

Bu duygularla Ramazan Bayramınızı bir kez daha kutluyor, esenlikler diliyorum.”

1095840cookie-check”Birlik ve beraberliğimizi pekiştirelim”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.