Birmingham’daki gazeteciler KKTC’de

Birmingham’daki yerel gazetelerde çalışan editör ve gazetecilerden oluşan ve adaya dün gelen grup 28 Mayıs’a kadar adada temaslarda bulunacak.


Ekonomi ve Turizm Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, İngiltere’de Kuzey Kıbrıs’ı pazarlayan tur operatörü Anatolian Sky’ın yoğun talebi üzerine KTHY’nin 21 Mayıs’ta Birmingham seferlerini başlattığı anımsatıldı.


“Seferlerin başlamasıyla beraber Birmingham’a yönelik Ekonomi ve Turizm Bakanlığı’na bağlı İngiltere’deki Kuzey Kıbrıs Turizm Ofisi’nin sürdürdüğü yoğun tanıtım çalışmalarına Anatolian Sky da katılarak Birmingham’daki yerel gazetelerde çalışan editör ve gazetecilerden oluşan 12 kişilik bir gazeteci grubunu KKTC’ye getirdi” denilen bakanlık açıklamasında, Ekonomi ve Turizm Bakanı Enver Öztürk’ün yarın gece Rocks Otel’de konuk gazeteciler onuruna bir yemek vereceği belirtildi.


Solihull Observer, The Journal, Solihull News, Birmingham Mail, Express and Star ve Birmingham Airport isimli gazetelerin editör ve gazetecilerinden oluşan grubun özellikle Lefkoşa ve Girne bölgesini ziyaret edecekleri açıklandı.


FOTOĞRAF (Faruk Eskioğlu): Girne


 

802950cookie-checkBirmingham’daki gazeteciler KKTC’de

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.