Bisikletle Vietnamlı bebelere yardım

Gençler bu etkinlik sonucunda da 3.000 Sterlin toplamayı hedefliyorlar. Toplanan bu yardımla, bebekler için özel hemşire yetiştirilmesi ve gerekli araçların alınmasına katkıda bulunulacaklar.

24 saat pedal çevirilirken aynı zamanda, dinoma montajı yapılmış bisiklet Hadron Cycle’ın dış tabelasını aydınlatmaya yarayan elektrigi de ürettti. Cuma günü öğlen saat 2’de başlayacak aydınlatma hiç durmaksızın 24 saat devam etti.

Hadron Cycles sahibi Deniz Erkan ve Pazarlama Müdürü Alaştair Patrick birer saat dönüşümlü olarak 24 saat Tabelanın aydınlatılması için durmadan pedal çevirirken iş yeri de 24 saat açık kalarak ziyaretçilerin, destekçilerin katkısı ve bağışları ile heyacanlı bir atmosfer oluşturdu.

Bu proje 13 Mayıs’da Vietnamda yapılacak olan 9 günlük 850 mil sürecek olan Vietnam Bisiklet turunun da başlangıcı olacağı belirtildi.

Hadron Cycles

Hadron Cycle Hornsey Road ve Seven Sister Road’ın kesiştiği noktada hızla gelişen ve büyüyen bir lokal bisiklet dükkanı. 2010’da bir bisiklet tutkunu ve sporcusu olan Deniz Erkan Cambridge Üniversitesinden mezuniyetinden hemen sonra bu işyerini açtığını söyledi.

Hadron tüm bisikletçilerin ihtiyaçlarını karşılayacak servis, tamir, bisiklet çeşitleri ile ve tüm yan ürünlerle hizmet sunuyor. Bunun dışında her Pazar, Salı ve Perşembe günleri müşterilerinden oluşturduğu takımla turlar düzenliyor. Yurt dışı bisiklet turları da organize eden bisikletçi, ayrıca bisiklet bakım ve onarım kursları da düzenliyor.

847840cookie-checkBisikletle Vietnamlı bebelere yardım

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.