Bravo Felicity Kaya

Rusya’da düzenlenen Saint Petersburg Uluslararası Müzik Festivali’nde, Türkiye’yi temsil eden yeni caz yıldızı Türk şarkıcı Felicity Kaya, Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Dört gece jüriden puan alan yarışmacılardan en çok puanı alan yarışmacı birinci oldu. Yarışmada, İtalyan şarkıcı birinci olurken İngiliz anne ve Kürt babanın kızı Felicity Kaya , Jüri Özel Ödülü’nü layık görüldü. Yarışmada birinciliği kazanan İtalyalı şarkıcıya 25 bin dolar ödül verildi.

Londra’da Kensingron Roof Gardens, Phil Collins’in caz kulübü olarak kullanılan evi gibi İngiltere’nin en seçkin caz yerlerinde ve Jazz Cafe’de şarkı söyleyen 21 yaşındaki Kaya, ilk kez bir uluslararası müzik festivaline katılırken festivale gelen ünlü şarkıcıların beğenisini kazandı. Festivali izleyen tanınmış şarkıcı menajerleri Felicity Kaya ile kontrat yapabilmek için peşine düştü. Teklifte bulunanların arasında Paula Abdul’un menajeri de yer alıyor.

Festivalde Türkiye’yi temsil eden Londra doğumlu modern caz şarkıcısı Felicity Kaya, 11 Kasım’da Londra’nın en ünlü konser salonu O2’da yapılacak Ajda Pekkan konserinde şarkı söyleyecek.

844170cookie-checkBravo Felicity Kaya

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.