Britanya’nın turizm Oscar’ı bu yıl da Cyprus Paradise ve Cyprus Premier’in

İngiltere’den KKTC’ye en fazla turisti taşıyan, Cyprus Paradise ve Cyprus Premier şirketi, 2017 British Travel Awards’ın (Britanya Seyahat Ödülleri) “Doğu ve Güneydoğu Avrupa’ya Seyahat Düzenleyen En İyi Tatil Şirketi” ödülünü 5’inci kez kazanmayı başardı.

Birleşik Krallık genelinde tüketiciler ve seyahat profesyonelleri tarafından, başarı ve üstünlüğün simgesi, tatil ve seyahat sektörlerinin “Oscar”ı olarak bilinen Britanya Seyahat Ödülleri sahiplerini buldu.

Bu yıl; en iyi tur operatörü, seyahat acenteleri, hava yolları, kiralık araba şirketleri gibi kategorilerde yapılan ve aralarında dev kuruluşların da bulunduğu tören, Londra’da Battersea Parkın’daki Evolution Centre de yaklaşık bin katılımcıyla gerçekleşti.

Kuoni, Thomascook, Thomson, Emirates, P&O ve Brittany Ferries gibi şirketlerin de yarıştığı Britanya Seyahat Ödülleri’nde Cyprus Paradise ve Cyprus Premier şirketi,5’inci kez kupayı kazandı. Kuzey Kıbrıs’a her yıl 20 bini aşkın turist taşıyan Cyprus Paradise ve Cyprus Premier, gecede tüm diğer şirketlerin odak noktası olmayı başardı.

ÇAĞINER: GELECEK YIL DA KAZANACAĞIZ

Cyprus Paradise ve Cyprus Premier’in direktörleri, Dimağ Çağıner ve Dr. Muhammet Yaşarata böylesi önemli bir ödülü kazanmanın gururunu yaşadıklarını söylediler.

DMG Yönetim Kurulu Başkanı ve Cyprus Paradise ve Cyprus Premier Direktörü Dimağ Çağıner, bu ödülü 2013’den buyana kazanmaktan çok büyük bir gurur duyduklarını belirtti. Her yıl büyük bir emekle çalışarak Kuzey Kıbrıs’ı İngiltere’de bu başarıya taşımanın kendileri için sevinç kaynağı olduğunu vurgulayan Çağıner, gelecek yıl da bu ödülü kazanmak için var güçlerini ortaya koyacaklarını söyledi.

Çağıner, “DMG Gurubu olarak yalnız İngiltere’den değil, diğer Avrupa ülkelerinden ve Türkiyemizden de ülkemize turist getitiriyoruz. Gelecek yıllar içerisinde Cyprus Paradise’ı diğer Avrupa ülkelerinden de turist taşıyor hale getireceğiz. Turizm, adamızda bir yaşam şekli olmalı ve ülke ekonomisinin can damarı olduğu hiçbir zaman unutulmamalı” diye konuştu.

Cyprus Paradise ve Cyprus Premier’in direktörlerinden Dr. Muhammet Yaşarata, ödül sonrasında “Ülkemizde ulusal ekonomi politikası, turizm, olmalıdır” dedi.

YAŞARATA: TURİZME ODAKLANILMALI

Şirket direktörü Dr. Muhammet Yaşarata da, “Bu başarı, yıllardır DMG Gurubu, Cyprus Premier ve Cyprus Paradise ailesinin müşterilerine vermiş olduğu kaliteli hizmetin ve ilginin bir ürünüdür” dedi.

“Kuzey Kıbrıs’a taşıdığımız tüm müşterilerimiz bizlere oylarını vererek bu ödülü kazandırdılar” diyen Dr. Yaşarata, “Bu ödül, gerek İngiltere’de, gerekse Kuzey Kıbrıs’ta çalışan DMG Gurubu, Cyprus Premier ve Cyprus Paradise ailesinin; KKTC’ye taşıdığı turistlere, göstermiş olduğu özverili ve başarılı hizmetlerin bir sonucudur” diye konuştu.

Dr. Yaşarata, bu ödülü kazanmalarında emeği geçen herkese teşekkür ederek, ilerleyen yıllarda da yine böyle başarı ödülleri kazanmak için çalışacaklarını belirterek, “Ülkemizde ulusal ekonomi politikası, turizm, olmalıdır” diye devam etti.

2142520cookie-checkBritanya’nın turizm Oscar’ı bu yıl da Cyprus Paradise ve Cyprus Premier’in

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.