‘Brown’ı nasıl bilirsiniz?’

The Independent gazetesi “Brown’ın başbakanlıktaki terör saltanatı” manşetiyle Tony Blair’in iletişim danışmanı Alastair Campbell’ın yardımcısı olan Lance Price’ın kaleme aldığı kitabı anlattı.

“Kitabında başbakanlıktaki öfke nöbetleri ve kargaşa ortamını açıklayan eski akıl hocasından Gordon Brown’a ağır bir darbe geldi.” değerlendirmesini yapan gazete şöyle devam etti:

“Kitap, genel seçim öncesinde Gordon Brown’ın karakteri ve karar verme yeteneği hakkında ciddi kuşkuları gündeme getiriyor.

Price, başbakanlıktaki eski ve yeni çalışanlarla yaptığı bir dizi röportajın sonucunda, başbakan Brown’ın hükümet etme şekli hakkında olumsuz bir portre çiziyor. Buna göre başbakan kızdığında çalışanlara bağırıyor, kızgın el hareketleri yapıyor, kağıtları fırlatıyor ve mobilyaları tekmeliyor.”

BROWN ACISINI ANLATACAK

Öte yandan The Times’da manşetinde Brown’ın özel hayatı konusunda da açıklamalar yaptığı ve Pazar günü ITV televizyonunda yayınlanacak bir mülakatı değerlendirdi.

Gazetedeki haber şöyle:

“Özel hayatı hakkında pek konuşmaması ile bilinen Gordon Brown, doğumdan on gün sonra ölen kızı Jennifer’ın yaşasaydı şimdi 9 yaşında olacağını söyledi.

Brown’ın bu kişisel travmasını anlatması, daha önce yaptığı ve siyasetçilerin çocuklarını siyaset malzemesi yapmaması gerektiği açıklamalarıyla çelişiyor.

Ancak başbakan, genel seçim öncesinde insani yönlerini daha fazla ortaya koyması konusunda partisi içinden yoğun bir baskı altında.”

829330cookie-check‘Brown’ı nasıl bilirsiniz?’

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.