BTKD’de yeni dönem

Troy Hotel’de yapılan seçimde Nilgün Boylu Yıldırım başkanlığa seçildi. Geçtiğimiz Nisan ayında yapılan Genel Kurulda seçilen yönetimin, istifalar nedeniyle düşmesiyle yapılan Olağan Üstü Genel Kurulda, 5’nci dönem yönetimi şu üyelerden oluştu.


Başkan Nilgün Boylu Yıldırım, Başkan Yardımcısı Aynur Diamond, Sayman Ender Yaman, Ayşe Shukri, Sumru Whitehorn, Ayşe Furlonger, Ülker Yıldırım, Olcay Jennings, Aynur Gökyıldız, Sabite Ozan.


Derneğin Şubat ayında yapılacak yıllık Genel Kuruluna kadar yönetime gelen yeni ekip, Derneğin amaçlarına uygun olarak uyumlu şekilde çalışacaklarını ve üyeler arasındaki uyumu sağlayacaklarına dikkati çekerek, hızla çalışmaya başlayacaklarını açıkladı.


BTKD’nin beşinci dönem başkanlığına seçilen Nilgün Boylu Yıldırım, 28 yıllık İngilizce öğretmeni. İzmir 9 Eylül Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği mezunu olan Boylu Yıldırım, İngiltere’de “ölçme ve değerlendirme” alanında mesleki eğitim aldıktan sonra, Türkiyede çeşitli özel okullarda öğretmenlik ve İngilizce  bölüm başkanlığı yaptı.


Hizmet Şeref Belgesi aldıktan sonra emekli olan Nilgün Boylu Yıldırım, beş yıldır İngilytere’de yaşıyor. Daha önce de BTKD yönetiminde görev alan Boylu Yıldırım, Derneğin layık olduğu başarılara, tüzüğündeki amaçlarına uygun çalışmayla ulaşılacağını ve bu yönde çalışacaklarını , ülkemizin tanıtımı ve çıkarlarının korunmasının da misyonları olduğunu vurguladı. Yeni başkan iki çocuk annesi.

785240cookie-checkBTKD’de yeni dönem

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.