BTKD’den Hornsey Atatürk Okulu’na yardım

Okulun faaliyetleri hakkında bilgi veren Hornsey Atatürk Okulu Aile Birliği Başkanı Türker Çakıcı BTKD Yönetim Kurulu’na teşekkür etti. Türker Çakıcı “Bizim için anlamı büyük olan bu bağış için BTKD üyelerine çok teşekkür ediyoruz. Bu yardım çok zor durumda olduğumuz bir zamanda geldi. Okulumuzun başta kira olmak üzere büyük giderleri var. Maalesef Haringey Belediyesi’nden kira yardımı alamıyoruz. Düzenlediğimiz etkinlikler ve kantin satışları ile okulumuzu ayakta tutmaya çalışıyoruz. Topluma hizmet vermek için büyük bir fedakarlıkla gönüllü çalışan okul aile birliklerinin işadamlarımız tarafından desteklenmesi gerekir” dedi.

Velilere ve İşadamlarına Çağrı

BTKD Başkanı Servet Hassan velilere çağrıda bulunarak çocuklarını mutlaka bir hafta sonu okuluna kayıt ettirmelerinin önemini vurguladı. Hafta sonu okullarına devam eden çocukların hafta içi okullarında daha başarılı olduklarını hatırlatan Hassan; “Hafta sonu eğitim veren okullarımız çok önemli bir görevi üstlenmiş durumdalar. Kendi dilini iyi konuşamayan, kültürünü bilmeyen çocuklarımızın İngiliz okulunda ya da iş hayatlarında başarılı olmaları mümkün değildir. Okullara yardımlarımız devam edecek. Varlıklı işadamlarımızı okullarımıza sponsor olmaya davet ediyoruz” dedi.

BTKD tarafından 5 Aralık 2010, Pazar günü, Southgate, St Andrew’s Church Hall’da saat 13.00- 16.00 arasında düzenlenecek olan kermesin geliri Londra’da faaliyet gösteren üç hafta sonu okulu arasında paylaştırılacak.

835290cookie-checkBTKD’den Hornsey Atatürk Okulu’na yardım

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.