BTKD’den Onursal Başkan’a tanışma çayı

Eğitime yaptığı bağışlarla adından bahsettiren Britanya Türk Kadınlar Derneği, Onursal Başkanları Esra Bilgiç onuruna The Bentley Hotel’de bir çay düzenledi. Üyelerin , Sefire ile tanıştığı çay sıcak bir ortamda geçti. BTKD Onursal Başkanı Bilgiç, yaptığı konuşmada onursal başkanlığın, Londra’ya yeni gelen bir Türk kadınına “ev sahibi “ olduğu duygusunu verdiğini söyledi.

Britanya Türk Kadınlar Derneği, Onursal Başkan Sefire Esra Bilgiç onuruna bir çay düzenledi. Samimi bir ortamda geçen çayda üyeler yeni Onursal Başkan ile tanıştılar.
South Kensington’daki The Bentley Hotel’de düzenlenen çay davetinde BTKD Başkanı Mavis Fuchs, başkan yardımcısı Funda Aksanoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Burcu Köstem, Deniz Harput ve Betül Ekrem ev sahipliği yaptılar. Sıcak bir ortamda geçen çaya aralarında Derneğin kurucu başkanı Semiha Todd’un da bulunduğu 30’a yakın hanım katıldı.
Başkan Mavis Fuchs, Sefire Esra Bilgiç’e, BTKD’nin onursal başkanlığını kabul ettiği ve derneğe verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.

BTKD’nin Onursal Başkanı Sefire Esra Bilgiç, yaptığı konuşmada Derneğin Onursal başkanlığının kendisine önerilmesinin çok ince ve düşünceli bir davranış olduğunu, Londra’ya yeni gelen bir Türk kadınına “ ev sahibi olduğu” duygusunu verdiğini kaydetti. “ Bundan dolayı da size tekrar şükran duygularımı ifade ediyorum. Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyetimizin 91’inci yıldönümünü kutladık. Yine 10 Kasım’da Atatürk’ü ebediyete intikalinin 76’ıncı yılında rezidansta düzenlediğimiz bir defileyle andık. Atatürk deyince , Türk kadınının sosyal hayata katılımı akla geliyor. Birleşik Krallık’ta da Türk kadınlarının buradaki toplumumuz içerisinde saygın bir konuda bulunduklarını gözlemliyorum. Önümüzdeki dönemde daha nice etkinliklerde biraraya gelme dileğiyle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.” diye konuştu.

Geleneksel İngiliz çay ikramlarının yapıldığı davette, BTKD üyeleri hem yeni Onursal Başkan Esra Bilgiç ile tanıştılar, hem de birbirleriyle sohbet ettiler. Başkan Mavis Fuchs, Derneğin 30 Kasım Pazar günü yapacağı geleneksel yıl sonu kermesine herkesi beklediklerini belirterek, yine zengin tekstil, gıda ,hediyelik ürünleri ile üye ve dostlarını ağırlayacaklarını söyledi. Kermes, Southgate’deki St. Andrew’s Church’ün toplantı salonunda , saat 13.00 ile 17.00 arasında yapılacak.

Sefire Esra Bilgic

Mavis Fuchs

852500cookie-checkBTKD’den Onursal Başkan’a tanışma çayı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.