Bu ayın burcu: Yengeç

AY KOÇ BURCUNDA
AY, doğdugunuzda Koç burcundaysa, duygusal açlık hissedersiniz. duygularla değil, mantığınızla hareket edersiniz. Çabuk öfkelenir çabuk sakinleşirsiniz. Aklınıza koyduğunu zorda olsa mutlaka yaparsınız. Kırılacak, üzülecek, insanlar umurunuzda değildir. Sizin için önemli olan isteklerinizin olmzsıdır. Zorla sahip olduklarınızın kıymetini daha sonra bilmessiniz. Gönlünüz tez geçer. Doğum haritanızda Ay sert bakış açılarına sahipse, aşkda hem aldanır, hem aldatılırsınız. Anneniz ve yakınlarınız olan kadınlarla anlaşamazsınız. Göz, baş ve damak sorunları çekersiniz. Erkekseniz, güzellik ve masumiyet sizi çeker. Fakat sevdiğiniz kadına kolaylıkla yanaşamazsınız.

AY BOĞA BURCUNDA
Ay , doğduğunuzda Boğa burcundaysa, maddiyata, sevgiye, güzelliğe önem verirsiniz. Hafısanız güçlü. Damak tadınız gelişmiştir. Pratik ve dikkatlisiniz. Boğaz ağrılarına, yatkınsınız. Bahçe işleri sizi mutlu eder. Emin olmadan hiç bir işe başlamazsınız. Ay boğada olduğunda, müzik kabiliyeti ve güçlü bir ses verir. Bu insanların sanat yeteneği gelişmiştir . Artistik yetenekleri Tanrı vergisidir. Parayı akıllıca kazanırlar akıllıca kullanırlar. Parayı güzellikler ve mal almak için harcarlar. Bağ bahçe işlerine düşkündürler. Bu burç insanlarının genellikle yüksek mevkide bir kızlardeşleri olur .Kadınlardan, şans bulurlar.

AY İKİZLER BURCUNDA
Ay doğduğunuzda İkizler burcundaysa, kolay öğrenir kolay öğretirsiniz. Meraklı ve yeteneklisiniz. Sol elinizle sağ el gibi yazı yazabilirsiniz. Ellerinizi çok güzel kullanırsınız. Sanata, eğitime , bilgiye düşkünsünüz. Koku alma yeteneğiniz gelişmiştir. Olur olmaz şeylere sinirlenmemeyi öğrenmelisiniz. Kararsızlığınız yüzünden yanlış eş seçersiniz. başınızdan birden fazla ayrılık geçmesine neden olur. Komşularnızdan biriyle veya ailenizin tanıştırdığı kişiyle evlilik yaparsınız. Doğum anında ay çok sert etkilemişse boyun , omuz, kol ağrıları çekersiniz. Soğuk algınlığından ciğerlerinizden rahatsızlık çekebilirsiniz.

AY YENGEÇ BURCUNDA
Yengeç burcu ayın yuvasıdır. Ay yuvasında olunca en güzel enerjilerini evrene dağıtır. Yengeç duygulu koruyucu besleyici ve anaç bir burçdur. Toplumun temel taşı dediğimiz, kişiler yengeç burcunda doğmuş veya doğum haritalarında Yengeç burcu çok güçlü olan kişilerdirler. Yengeç burcunda doğan, veya yengeç burcu güçlü olan kişiler, tanınmış saygın bir kişiyle evlilik yaparlar. Evlilikleri kalıcı olur. Aile hayatına önem verirler. Vatanlarına ve sevdiklerine düşkündürler.

AY ASLAN BURCUNDA
Doğduğunuzda Ay Aslan burcundaysa, güçlü, karizmatik, etkileyici ve cömertsiniz. Sanat yeteneğiniz gelişmiş. Varlığınız her ortamda ilgi çekiyor. Farkedilmek, beğenilmek, sizi mutlu eder. Karşı cinsi çok etkiliyorsunuz. Gözlerinizle, saçlarınızla, farklı giyim tarzınızla meşhursunuz. Dostlarınız genellikle tanınmış kişiler. Siz dostlarınızla dostlarınız sizinle gurur duyar.** Kibirli, ezici hareketleriniz, küstahça davranmalarınız dost kaybetmenize neden olur . Sans oyunlarına hovardaca bir yaşama düşkünsünüz. Doğum haritanızda ,olumlu , güçlü, bakış açıları varsa, yönetiçilik yeteneğiniz vardır. Korkusuz ,cesur ve koruyususunuz. Şöhret sahibi olmanız büyük ihtimal.

AY BAŞAK BURCUNDA
Doğduğunuzda Ay başak burcundaysa huzursuz, titiz, soğuk ve eleştiricisiniz. Sağlığa, diyete , hijyene önem verirsiniz. Kolaylıkla iki işi birden idare edebilirsiniz. Elleriniz becerikli. Canlılarla iletim yeteneğiniz güçlü. Fakat sevdiklerinize mesafeli ve soğuksunuz. Verimli ve bereketlisiniz. Mükemmellik arayışı içinde olursanız ,yanlız kalabilirsiniz. * Bitki Sifacılığı ve canlılarla iletişim gücünüz , doğal yetenekleriniz. Ay Başak burcunda olduğunda, medyumluk hassasiyeti verir. Gizli ilimlere, gizemli olaylara ilgi duyarsınız. Kadınsanız rahim proplemi çekebilirsiniz. Erkekseniz karın içi rahatsızlıkları çekersiniz.

AY TERAZİ BURCUNDA
Ay doğduğunuzda Terazi burcuna düşmüsse, romantik duygularınızın yerini şefkat , sevecenliğinizin yerini kara sevda alır. Sever sevilirsiniz. Sevdiğinizi gözünüzde büyütürsünüz. Ona tapar gibi onu seversiniz. Şarkıları onun için dinler, aşk filimlerini onun için seyredersiniz. Sevdiğinizin gözüyle, kendinizi seyredersiniz. Sevgi size yaşadığınızı hissettirir. Doğum haritanızda şanslı bakış açıları varsa , mutlu olursunuz. Sert bakış açıları varsa, kara sevda hastalığına uğrarsınız. Yinede siz üzülmeyiniz . Siz Venüsün pırıl, pırıl, parladığı sevgi burcunda doğdunuz. Burcunuzun yıldızı venüs size sunduğu sevgi armağanlar ile mutlaka önünüze yen i bir aşk çıkaracaktır.Kadınsanız sizi seven erkek, bir mücevher gibi sizi yanında taşır. Erkekseniz hayatınızdaki kadın, sizinle gurur duyar.

AY AKREP BURCUNDA
Siz doğduğunuzda Ay Akrep burcundaysa duyguların sevecenliğin şefkatin yerini tutku ve arzu alır. Ay Akrep burcunda olduğunda sevgide kıskançlık, ve huzursuzluk yaşarsınız. Aşkınız tutkulu ,güçlü ve derindir. Fakat ne yazıkki, bazen kendinizi iki ilişki içinde bulursunuz. Aşkınız sıradan bir aşk değildir. Ay Akrep burcunda ise gizli ilimlere sırlara merak duyarsınız . Bililmeyenler ilginizi çeker . Gizli ilimlerle ilgilenirsiniz. Başınızdan oldukça gizemli olaylar geçer. Ağzınız sıkıdır . Kimsenin sırlarını söylemezsiniz. İnsanlar sizi sevsede sevmesede yanınızda olmaktan mutluluk duyarlar. Konuşmanızla, varlığınızla sizi sevenleri mutlu edersiniz. Düşmanlarınız karşı cinsden değil , kendi cinsinizden olanlardır.

AY YAY BURCUNDA

Ay doğduğunuzda Yay burcunda ise, değişik yaşam tarzları , uzak diyarlar ilginizi çeker. Gök yüzü ilimlerine ilgi duyarsınız. Hem maddi, hem manevi bu ilimlerle ilgilenmek iştersiniz. Gençliğinizde ilgilenemezseniz orta yaşta veya yaşlandığınızda ilgilenirsiniz .Dine karşi güçlü inançlı ve duyarlısınız. Merhametli, şefkatli ve sevecensiniz. Sema ehline karşı ilgi ve manevi Bir sevgi duyarsınız. Ruhunuz yüksek bir makamdaysa,Ruhanileri hissedersiniz. Herkese yardım etmek ve Herkesin işini kolaylaştırmak istersiniz. Rüyalara önem verirsiniz. Bir yere bağlanıp kalmazsınız. Adaletli dürüst ve güvenilirsiniz.Yanlış eş secerseniz ayrılmak zorunda kalırsınız. Ayrılamazsanız mutluluğu dısarda aramayı denersiniz.

AY OĞLAK BURCUNDA

Ay doğduğunuzda Oğlak burcunda ise, soğuk huzursuz disiplinli ve tedbirlisiniz. Davranışlarınız ciddi ve mesafeli. İçinizde yükselme hırsı var. Yönetme kabiliyetiniz güçlüdür. Geçmişinizde yaşadığınız maddi manevi acılar size yükselme hırsı verir .Zorluklar engeller sizi korkutmaz. Çalışır, çabalar ve yükselirsiniz. Hiç bir zaman mevkinizle şımarmaz ve gururlanmasınız. Her zaman geçmişinizi düşünürsünüz. Nerden geldiğinizi, kim olduğunuzu unutmazsınız. Çok geç yada çok erken evlenirsiniz. Erkek olanlar, yaş farkı olan bir kadınla veya bir dulla evlenirsiniz. Kadın olanlar , yaşça küçük erkekle veya sizden çok büyük bir erkekle evlenirsiniz. Aşk konusunda soğuk ve mesafeli olmanız eşinizle aranızda soğukluğa ve mutsuzluğa neden olur.

AY KOVA BURCUNDA

Dogduğunuzda Ay Kova burcundaysa yeniliklere, teknolojiye önem verirsiniz. Açık görüşlü ileri fikirli ve gerçekcisiniz. Soğuk sert idaalist ve insancılsınız. Bilimsel içgüdüleriniz gelişmiştir. Alışılmamış mesleklere ilgi duyarsınız. Tarihi, gökyüzü ilimlerini , bilinmeyeni araştımak ve ortaya çıkarmak sizi mutlu eder. Ruhsal konulara ilgi duyarsınız. Başarmak için çok çalışırsınız ve başarırsınız. Arkadaşlık sizin için çok önemli. Siz arkadaşlarınızla gurur duyarsınız arkadaşlarınızda sizinle gurur duyar . Bazende bunun tersi olur. On tane arkadaşınız olsa birtanesi gerçek arkadaştır. Sevgililerinizi genellike arkadaş guruplarından seçersiniz. Aşk konusunda özgür olmak, kimseye bağlalmamak istersiniz. Annenize şeflatli ve sevecensiniz.İç güdüsel olarak annenize, annelik yapmak eğilimi içindesiniz.

AY BALIK BURCUNDA

Doğduğunuzda Ay balık burcunda ise kendi zararınıza acıyıcı iyimser ve iyi niyetlisiniz. Acıma hissiniz, İyi niyetiniz sizi zor duruma düşürebilir. Şefkatli ve sevecensiniz . Dini inançlarınız güçlü. Rüyalara iç aydınlığa önem verirsiniz. Müziğe , şiire,resime, dansa , baleye meraklısınız. Duygusa l filimler seyretmekten hoşlanırsınız. Kadınsanız sessiz masum haliniz karşı cinsi etkiler. Erkek sizi koruyarak sever. Fakat bazen durum böyle olmayabilir . Kiymetinizi bilmeyenlernin eline düşersiniz. Aşka çok önem verdiğiniz ve sevdiğiniz için ayrılamazsınız. Ümitle sevdiğinizden sevgi beklersiniz . Sevginizin karşılığını göremezseniz, hayal kırıklığ yaşarsınız. Acı ve ızdıraplardan kurduğunuz iç dünyanızda kendinizi yaşamaya mahkum edersiniz. Nihayet sizi gerçekten seven kişi önünüze çıkar. Kendinize şöyle dersiniz, yaşadığım acılar, şimdiki mutluluğum için ödemem gereken bir bedel midir?

__________________

Astrolog Şifa Avcın
ASTROLOJİ AKADEMİSİ

YAZARIN DİĞER YAZILARI İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ www.sifastroloji.com

1423640cookie-checkBu ayın burcu: Yengeç

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.