Bu haftaki burçlarınız

İKİZLER BURCUNDA İLERLİYEN GÜNEŞ’İN BURÇLARA ETKİLERİ

KOÇ BURCU VE YÜKSELENİ KOÇ OLANLAR
Güneş her sene 21 Mayıs ve 21 haziran arası olan zaman dilimi içinde 3.cüncü Evinizden geçer. Güneş üçüncü evinizden geçtiğinde; günlük hayatınızda eğitime, bilgiye, sözlü ve yazılı diyaloğa önem verirsiniz. Öğretenseniz, öğrenenseniz çabalarınızın karşılığını alır sevinirsiniz. Ailenize, yakınlarınıza daha çok ilgi gösterirsiniz. Kısa yollar, akraba ziyaretleri sizleri mutlu eder. Fakat zaman zaman aranızda huzursuzluk olabilir. Bir erkek kardeşinizle, fikir uyuşmaması yüzünden, bir sıkıntı yaşayabilirsiniz.

BOĞA BURCU VE YÜKSELENİ BOĞA OLANLAR
Güneş her sene 21 mayıs ve 21 haziran arası olan zaman dilimi içinde 2.ci evinizden geçer. Güneş 2.ci evinizden gectiğinde; Para, iş, ticaret konularında aklınız daha güzel çalışmaya başlar. Zekanız, daha pratik ve daha keskin fikirler üretmeye başlar. Hemen karar veriyorsunuz ve hemen uygulamaya başlıyorsunuz. Mesleğinizin yanında başka bir iş yapmayı düşünürsünüz. Bu kararınızda ısrarlıysanız, iki mesleğiniz olabilir. İki işi ayni zamanda uygulayabilirsiniz. Akıllı ve mantıklı düşünmeniz, Gelaceğiniz açısından size isabetli kararlar verdirir. Ömür boyu sizi destekleyen ikinci bir geliriniz olabilir.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELENİ İKİZLER OLANLAR
Güneş her sene 21 Mayıs ve 21 Haziran arası Burcunuzdan geçer, ve İkizler burcunun özelliklerini daha çok güçlendirir. Zekanız daha çok güçlenmeye başlar. Bilgilenmeye daha çok önem vermeye başlarsınız Her şeyi daha kolay öğrenirsiniz. Beklediğiniz haberleri alırsınız. Bazen duygularınız ve mantığınız uyuşmuyor. Kararsızlığınız, duygularınızın ve mantığınızın uyuşmamasındandır. İki mesleğiniz olabilir. Aşk ilişkilerindeki kararsızlığınız, sık sık sevgili değiştirmenize neden olur.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELENİ YENGEÇ OLANLAR
Güneş her sene 21 mayıs ve 21 haziran arası 12.ci evinizden geçer. Güneş 12.ci evinizden geçtiğinde yanlız kalmak kalmak ve sessizlik ihtiyacı hissedersiniz. Size yapılan haksızlıkları düşünür ve acı çekmeye başlarsınız. Kendinizi; yorgun, çekingen, huzursuz hissedersiniz. Kimseye söylemediğiniz gizli derdiniz, uykusuzluk çeknenize neden oluyor. Gizli duygusal aşk ilişkileri yaşarsınız. Rüyalarınız daha çok önem vermeye başlarsınız. Rüyalarınız en önemli ilham kaynagınız. Zaman zaman rüyalarla gerçekleri karıştırıyorsunuz. Sinir bozukluğu ve ya aşka bir nedenle, bir yakınınız hastahanede yatabilir.

ASLAN BURCU VE YÜKSELENİ ASLAN OLANLAR
Güneş her yıl 21 mayıs ve 21 hazıran arasında olan zaman dilimi içinde 11.ci evinizden geçer. İstek ve arzularınız gerçekleşecek. Toplantılara guruplaşmalara daha çok önem vereceksiniz. Arkadaş toplantılarında ve guruplarda tanıdığınız bir kişiyle yeni bir aşk ilişkisine başlama şansı doğabilir. Arkadaşlarınıza önem veriyorsunuz. Onlar size düşkün siz onlara düşkün. Fakat siz yinede dikkatli olun. En tehlikeli düşmanlarınız yine arkadaşlar arasından çıkar. Etkileyici bilgilendirici bir konuşma tarzınız var. Yönetme kabiliyetiniz güçlü. Bu yetenekleriniz sizi, bir gurubun lideri konumuna getirebilir.

BAŞAK BURCU VE YÜKSELENİ BAŞAK OLANLAR
Güneş her yıl 21 Mayıs ve 21 Haziran arasında olan zaman dilimi içinde, 1O.cu evinizden geçer.Güneş 10. Evinizden geçtiğinde, Yaptıgınız işlerle saygı sevgi kazanıp göz önünde olmak istersiniz. Mücadele gücünüz artar. Size karşı çıkanlara karşı meydan okursunuz. İşinizi en iyi şekilde yapmanız, Yükselmeniz için size şans veriyor. Kadınsanız kadınlar yüzünden şansınız engelleniyor. Hatta içinizden bazı kişiler iftiraya uğruyorlar. Zorluklardan sıkıntılardan sonra hak ettiğiniz bir mevkiye yükseliyorsunuz.

TERAZİ BURCU VE YÜKSELENİ TERAZİ OLANLAR
Güneş her yıl 21 mart ve 21 Haziran arası olan zaman dilimi içinde, 9.zuncu evinizden geçer. Güneş 9. Zuncu evinizden geçtiğinde; Yabancılar, yabancı ülkeler, yabancı kültürler ilginizi çekmeye başlar. Dini ve manevi duygularınız artar. Rüyalarınız doğru çıkar. Dilekleriniz adaklarınız yerine gelir. Derin, hissi ve zihinsel çalışmalar yapmak istersiniz. Bazen uzun bir süre bekliyorsunuz, beklentileriniz gecikiyor. Tam ümidi kestiğiniz an şans elinize çifte çifte geliyor. Hangisini seçeçeğinize karar veremiyorsunuz. Öğrenmeyi ve öğretmeyi çok seviyorsunuz. Gizemli yabancı ülkeler, ilginizi çekiyor. Bir yabancıyla duygusal bir yakınlık yaşayabilirsiniz.

AKREP BURCU VE YÜKSELENİ AKREP OLANLAR
Güneş her sene 21 Mayıs ve 21 haziran arasında olan, zaman dilimi içinde 8.ci evinizden geçer. Güneş 8.ci evinizden geçtiğinde; parasal, ruhsal, gizli saklı sırlı konular gündeminize düşer. Vergilerle, sigortalarla, kredilerle ilgili olumlu haberler alırsınız. İçinizden bazı kişiler ise olumsuz haberler alıp üzülebilirler. Doğum haritanızda 8.ci eviniz güçlüyse, büyük ihtimalle, başkalarının parasını işleterek kazanç sağlıyorsunuz. Başkalarının desteğiyle maddi değerlerinizi güçlendirirsiniz. Maddiyatınızı gizlemek, eğilimi içindesiniz. Gizli olan herşey ilginizi çeker. Gizli ilimlerde, derin bilgi sahibi olabilirsiniz. Başkasına ait biriyle gizli aşk ilişkisi yaşarsınız.

YAY BURCU VE YÜKSELENİ YAY OLANLAR
Güneş her sene 21 Mayıs ve 21 Haziran arasında olan zaman dilimi içinde 7.ci evinizden geçer. Güneş 7.ci evinizden geçtiğinde; Beraberlikler, iş ortaklıkları, kontratlar,Gündeminize düşer. Mahkemelerde davalar yüzünden maddi manevi kazanç sağlarsınız. Eğitim çağındayken, eğitiminizi aşk uğruna yarım bırakabilirsiniz.* Kadınsanız, yeni tanışacağınız bir erkekle ciddi bir beraberliğe adım atacaksınız. Erkekseniz ciddi bir sevgi arayışı içine gireceksiniz. Beraberliği olanlar. İçinizden bazı kişilerin hayatına yeni birisi girebilir. Bu yeni ilişki, uzun zamandır devam eden kökleşmiş bir beraberliği tehliye atabilir. Bu bir aylık zaman dilimi içinde düşmanlarınızı öğreneceksiniz. Ailedeki büyüklerinizle daha çok ilgilenin

OĞLAK BURCU BE YÜKSELENİ OĞLAK OLANLAR
Güneş her yıl 21 mayıs ve 21 Haziran arasında olan zaman dilimi içinde 6.tıncı evinizden geçer. Güneş 6. Evinizden gectiğinde; İş hayatına, sağlığınıza, doğaya daha çok önem vermeye başlarsınız. Çalışmaya önem veriyorsunuz. İşinizde ciddi, bilgili ve tecrübelisiniz. İş verenseniz, yanınızda çalışanların haklarını her zaman korursunuz. Onlara emeklerinin karşılığını fazlasıyla vermek istersiniz. Şefkatli dürüst bir iş verensiniz. Canlılarla iletişiminiz güçlü. İş hayatında tanıdığınız biriyle uyumlu bir ilişki yaşayabilirsiniz. Duygusal hayatınızda mutlu olmak istreseniz, sevginizi ilginizi karşı tarafa göstermelisiniz.

KOVA VE YÜKSELENİ KOVA OLANLAR
Güneş her sene 21 Mayıs ve 21 haziran arasında olan zaman dilimi içinde 5. Şinci evinizden eçer. Güneş 5. Evinizden gectiğinde; yaratıcılığınız, popüllerliğiniz, sanatsal yetenekleriniz artar. Hisleriniz ve sezgileriniz, akılcı bir şekilde güçlenir. Karşı cinse karşı güçlü bir çekiçıliğiniz var. Erkekseniz karizmanızla, kadınsanız cazibenizle karşı cinsi etkilersiniz.Gözlerinizle anlatmak istediklerinizi anlatırsınız. Aşk isteyenler, eş isteyenler, bu ay içinde karşınıza cıkacak olan fırsatları değerlendirin.Doğum haritanızda, şans veren bakış açıları varsa, Genelde yaşları birbirine yakın ikiz gibi büyüttüğünüz çocuklarınız olur. Büyük ihtimalle artistlik yetenekleri güçlü, çok güzel çocuklarınız olur. Hassas olduğunuz için, Sinirleriniz erken bozulur.

BALIK BURCU VE YÜKSELENİ BALIK OLANLAR
Güneş her sene 21 Mayıs ve 21 Haziran arası olan zaman dilimi içinde 4.cü evinizden geçer. Güneş 4.cü evinizden geçtiğinde; Aile bağlarına, ev hayatına daha çok düşkün olmaya başlarsınız. İlerinizi düşünerek, geleceğinizi garanti altına almak istersiniz. Doğum haritanızda 4. ev güçlüyse, Aile büyüklerinden kalan bir taşınmaz mala sahip olursunuz.Ev hayatını seversiniz. Kadınsanız ve çalışmak zorundaysanız, evde geçerli olan meslekleri seçersiniz. Annenize babanıza çok bağlısınız. Medyumluk hassasiyetiniz gelişmiş. Sık sık, geçmiş aile bireylerini rüyanızda görüyorsunuz. Evinizde otup gizli ilimleri araştırmayı seversiniz. Okula yakın eviniz olabilir.

_______________________

* “Astrological lodge of London”, “Astrolojide Dekanların Sırları (Astrological Secrets of the Decans)” kitabının yazarı Kıbrıs kökenli astrolog Şifa Avcın, Astrological Association’ın ‘En Yetenekli Astrolog’ları arasında sayılıyor.
YAZARIN DİĞER YAZILARI İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ www.sifastroloji.com

851090cookie-checkBu haftaki burçlarınız

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.