Büyü

Ahh!öyle güzel bakıyor ki büyülendim adeta.
“Duruşunuzla, saçlarınızın ışıltısıyla büyülüyorsunuz beni” der erkek çapkın bakışlarla.Ve büyüler aynı zamanda, dudaklarından dökülen sözleri, ve o etkilenmiş bakışlarıyla süzerek karşısındaki güzel kadını.

ve koşa koşa en yakın arkadıaşa anlatılır bu etkileniş.İlk bir başka insan enerjisi sokulur araya.Tehlike çanları başlamıştır ne yazik ki, ne yazık ki çünkü keşke ne yazık kiler olmasaydı.KEŞKE İNSAN OĞLU YA DA KIZI BAŞKASININ MALINI AŞKINI, ŞUSUNU BUSUNU İMRENEREK SÜZMESEYDİ..iNMRENEREK DİNLEMESEYDİ.Gözzzzzzzzzzzzz etmeseydi ya.

“Aman ne var canım,ben de memnun oldum tabii.Ama ama hani nerede Allah ın adaleti yaaa.Güzelliği ona vermiş aşkları ona vermiş .Bu erkekler de iki kaşa göze tav olurlar”der kadın bütün hırsıyla, kızgınlığıyla. üzüntüsüyle, imrenmişliği ile.Dığer kadın der ki “şekerim gel bir falcı var tanıdığım, seni ona götüreyim iyi bir bakım yapsın.Hem varsa bir uğursuzluğun çözer, kısmet açaaaar,büyü bozaaaar,nazarı ataaaaaar.İstediğini getirir istemediğini götürür”.kendini eksik bulan kadının gözleri parlar.”Hah! işte iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş.Kalk hemen gidelim kalk”Sadece kadın mı daha az sayıda da olsa erkek müşterilerde varmış elbette.

Ve böylece tanışılır.İşin kolay kısmıyla.Bir başkasının maharetine teslim edilir hayat.Ve bir günahsızın da hayatı.İnsanın en çok istediği olur aslında. Ama en çok istemek te istemeyi bilmeyen için pek de zahmetli bir iştir.Otur dua et saatlerce,burnunun ucunun sızlamasını bekle,işin yoksa 21 gün çalışması yap falan.

Sonra Yüce Rab olmayacak duaya da amin dedirtmez,hayırlı olmayacaksa yürekten istetmezmiş.Sen istedim sanırmışsın sadece.

BÜYÜ asırlardır var.NE YAZIK Kİ. Karası varmış,mesela çok ağırmış o. Allah korusun cedlerinde yapılsa gelecek nesli de etkiliyormuş uğursuzluğu.Bunu iyileştirmek için çalışan hocalar da var elbette.Namı dünyayı sarsan büyüden kurtarmak için çalışanlar da var.Ama ben bu alçaklığı gözünü kırpmadan, birinin hayrına olacak diye, diğerinin kötülüğüne yapanlardan söz etmek istiyorum. Bu kişiler.ahlaki vicdani ve insani rahatsızlık duymazlar.Ölümden sonra başlarına geleceklerden emin olmadıkları için,yaşamı bu yaşam sanırlar.Bence onlar bu dünyaya kazık çakacaklarını düşünmektedirler.Şeytanın kölesi olmuşlardır.Kazandıkları da para da haybeye gider zaten.Bakın onlara, başlarına gelmeyen kalmamıştır.

Allah blzl cok guclu yarattı.

Dunya da tez hazırlıyoruz.Bazen cok basıtmıs glbl gorunen bır calışma,lnsanlıgın yararına oluyorsa en yuksek puanı alır.Cok ozel, bılgı ve sezgı sınırlarının uzerınde ama lnsanlık ıcın felaket getırıyorsa yıkımdır ve elbette yazıktır gunahtır.

“Benim masum isteğimin ne kötülüğü olabilir ki.Seviyorum duygum bu.O halde elde emek için her şeyi yaparım.Gerekirse ayırırım.O da öyle bakmasaydı ,bakıp da canımı almasaydı”.oysa ne emeklerle bir araya gelmiştir bu insanlar.Ve onları bir saatte yerle bir edebilirmiş büyünün hası.Bir binayı bir saatte yerinden oynatırmış büyünün hası bir insanı öldürebilir kör topal bırakabilirmiş büyü.İ_NA_NA_MI_YO_RUM.Evvet inanamıyorum.Günah o zaman tek kelime ederim günah.Karşılığı vardır ancak Çok alı imiş gerçek büyü.yapılan her şeyin.çok pahalıymış gerçek büyü.İyi ki pahalı,Bu arada büyü yaparım istediğin başarıyı sağlarım o insanı işinden ederim ne verirsen diyenlere de aldanmayın.Bu işler öyle o kadar da ucuz değil biiiiiiir.İkiiiiiii belki de hiç hayrınıza dolmayacak ileride hayatınızı allak bullak edecek bir şeyi istemektesiniz.Bu Allah a ŞİLK (eş) koşmak olamaz bile,olur diyenler haksızlık ederler yine. Çünkü Yüce Allah sizin iyiliğinizi bilip verendir.Karşılıkta beklemez. İbadetinizden çıkarı sadece huzurudur yarattığı kullarının.Diğerinin ise sadece PARA dır ve etrafa yayılacak ünü.

Maddi dünya, kötü ruhlar tarafından yaratılmıştır, ancak büyücü, koruyucu meleğinin yardımıyla ve büyüsel uygulamalara başvurarak, kötü güçlere karşı koyabilir hatta kötü ruhları yönetebilir. Büyücülüğün silahı büyülemedir, etkileme ve telkindir. Kuramsal olarak etki ve duygu (sevgi ve nefret) dozu güçlü olan bir enerjinin belirli nesneler, formüller kullanarak transferidir.
Bu tür etkileşimde en çok kullanılan ve Vudu (Voodoo) dahil olmak üzere, her çeşit büyüsel gelenekte mevcut olan mum veya kilden yapılan bir heykelciktir. Hedef olan kişiye yapılmak istenilen şey, büyüsel formüller kullanılarak heykelciğe (kukla, bebek) yapılır.

Ortaçağ’dan kalma bir başka yöntem, “Şanlı El” veya “Tutuşan El” yöntemiymiş. Asılarak ölen birinin eli kesilir, kurutulur ve avucuna siyah bir mum yerleştirilirmiş. Dönemin kaynaklarına göre bu eli kullanarak, özellikle zehirlenme büyüleri yapılıyormuş.

Büyünün amacı, doğanın organik gücünü sahiplenmek ve bu gücü dilediğince kullanmak olarak ifade ediliyor.Düsüncesi bile tüyler ürpertiyor.Peki büyü bugün nasıl yapılıyor,elbette eskinin izinden gidiliyordur.

Kullanılan bazı materyaller,insan dışkısı,bağırsak ,zeytınyağı,asma yaprağı,sabun,hayvan yüreğı,nohut,karabıber,kırmızı bıber,zift ve daha duymadığım birçok şey.Bunlar nasıl mı işlenir????????

Bence bunlar;bence,bence bunların yerine,nakış işlenip çeyiz hazırlanabilir mutluluğa sandık sandık,umut işlenebilir yarınlara mesela.

Mesela;
İlle de olamayacaklar değil,olurlar hedeflenebilir.Sabır,hoşgörü,gülümseyiş,güven,çiçekler,denizin yosun kokusu,ılık rüzgarın tatlı esintisi ve sevmek karıştırılır,sıcacık kalplere yayılır.Mutluluğun resmi yapılır,gelecek nesillere miras bırakılır.Çok isteyince kavuşmanın mucizesine,bakışlarda ki büyüleyici derinliğin ahengine kapılıp,bu kapılış unutulmayıp,aşklar sonsuza taşınır.

Mutlulukla kalın.

770040cookie-checkBüyü

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.