Büyükelçi vatandaşların bayramını kutladı

Büyükelçi Alpogan’ın mesajı aynen şöyle:


“Değerli Vatandaşlarım, Soydaşlarım,


Toplumsal yaşamımızın önemli günlerinden biri olan Kurban Bayramı’nı bir kez daha birlikte karşılamanın sevinci içerisindeyiz.


Bayramlarımız, kırgınlıkların ve dargınlıkların unutulduğu, karşılıklı sevginin, saygının ve dayanışmanın pekiştiği özel günlerdir. Bu Kurban Bayramı’nı da anlamına uygun şekilde kutlayacağımıza inanıyorum.


Ülkemiz her geçen gün gelişmekte, çağdaş uygarlık düzeyine ulaşma amacına uygun olarak her alanda tüm gücüyle çalışmaktadır. Devletimizin kuruluş temellerinde yatan vazgeçilmez ilkeler rehberimizdir. Yurt dışında, anavatanlarından uzakta yaşayan vatandaşlarımızın azim ve kararlılıkları belirlediğimiz hedeflere ulaşacağımızın en güzel kanıtıdır.


Köklü ve onurlu bir tarihe sahip milletin fertleri olarak İngiltere’deki yaşantımızda ulusumuzun yüksek karakterini yansıtan değerlerimizle herkese örnek olmalıyız. İnanıyorum ki, bugün olduğu gibi nice mutlu ve gurur dolu günleri birlikte karşılayacağız. Toplumumuzun İngiltere’nin siyasi, ekonomik ve sosyal yaşamına daha fazla ortak olması, sesimizin daha iyi duyulmasını, taleplerimizin anlaşılmasını ve yerine getirilmesini sağlayacaktır.


Bu duygu ve düşüncelerle, İngiltere’de yaşayan vatandaşlarımızın ve soydaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutlar, Bayramın, ulusumuza sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dilerim.”


FOTOĞRAF (Vehbi Koca çekti): Türkiye’nin Londra Büyükelçisi Yiğit Alpogan

818750cookie-checkBüyükelçi vatandaşların bayramını kutladı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.