Büyükelçi’den bayram mesajı

Büyükelçi’nin imesajı aynen şöyle:

“Değerli Vatandaşlarım, Soydaşlarım,

Toplumsal dayanışmayı ve birliği sağlayan değerlerin anımsandığı, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, umutların yeniden filiz verdiği bir bayramı daha birlikte karşılamanın sevincini yaşıyoruz. Bu bayram gününde, tüm vatandaşlarımıza ve soydaşlarımıza saygılarımı ve en iyi dileklerimi sunuyorum.

Hepimizi ortak düşüncede buluşturan özel günleri fırsat bilerek, ulusumuzun yüksek karakterini yansıtan değerlerimizle herkese örnek olacağımıza ve üzerimize düşen sorumlulukları yerine getireceğimize inancım tamdır. Şeker Bayramını, bu bilinçle, en güzel şekilde kutlayacağız.

Toplumumuzun sesini duyurabilmesi, haklarını savunabilmesi ve yeni haklar kazanabilmesi ancak dayanışma ruhuyla ve el birliğiyle sağlanabilir. Vatandaşlarımızın ve soydaşlarımızın İngiltere’nin siyasi, ekonomik ve sosyal yaşamına daha fazla ortak olması; şüphesiz, sesimizin daha iyi duyulmasına, taleplerimizin anlaşılmasına ve yerine getirilmesine katkıda bulunacaktır.

Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimde başarılı olmaları ve aydın kuşaklar olarak yetişmeleri hedefimizdir. Geleceğin anahtarı onların elindedir. Bu vesile ile, İngiltere’de öğrenim gören çocuklarımıza ve gençlerimize yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diliyorum.”

Bu duygularla, İngiltere’deki vatandaşlarımızın ve soydaşlarımızın Şeker Bayramını bir kez daha kutlar, Bayramın, ulusumuza sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dilerim.

824610cookie-checkBüyükelçi’den bayram mesajı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.