Büyükelçi’den Forum’a ziyaret

Türkiye’nin Londra Büyükelçisi Yiğit Alpogan, İngiltere’de kurulu Türk sivil toplum örgütlerinden Turkish Forum UK’i ziyaret ederek, Başkan Zeren Safa ve kurum yöneticileriyle görüştü.

Temmuz ayında yapılan seçimlerin ardından Büyükelçiyi makamında ziyaret eden TFUK yöneticilerine, iade-i ziyarette bulunan Büyükelçi, sivil toplum kuruluşunun önümüzdeki aylarda yapacağı faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

TFUK Başkanı Mali müşavir Zeren Safa’nın ofisinde gerçekleşen ziyarette , yöneticiler Bülent Aygen, Füsun İlkay, Münevver Kayıkçı ve Şeref Aygünoğlu da hazır bulundu. “Charity “ statüsüne sahip olan TFUK, Thames nehri kenarında düzenlenen ve iki günde 100 bini aşan ziyaretçisiyle büyük ilgi gören “ Türk Festivali” ile tanınıyor. Bugüne kadar 4 festival yapan, bir dizi de dallarında uzmanlaşmış konuşmacının katıldığı yemekli konferans düzenleyen TFUK yöneticileri, iki yazdır çeşitli nedenlerden yapılamayan festivalin 2010 yılında yeniden yapılacağını Büyükelçi Alpogan’a söylediler.

Başkan Safa, hazırlıklara şimdiden başlandığını ve titiz bir çalışma ve organize isteyen Türk Festivalinin , bu kez yine Thames nehri kıyısında, ancak başka bir yerde düzenleneceğini, geçmiş yıllarda olduğu gibi geniş kitleleri hedeflediğini belirtti. Yöneticilerden bilgi alan Büyükelçi Alpogan, sivil toplum örgütlerinin topluma ve bulundukları ülkeye yönelik çalışmalarının büyük önem taşıdığını belirterek, TFUK yöneticilerine başarılar diledi.

824720cookie-checkBüyükelçi’den Forum’a ziyaret

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.