Büyükelçilik'ten bayram mesajı

Ersan'ın mesajı aynen şöyle:


"Değerli Vatandaşlarım, Soydaşlarım,
Ramazan Bayramını bir kez daha birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Bayramlar, karşılıklı sevgi, saygı ve dayanışmanın güçlendiği, hoşgörü ve kardeşlik duygularının kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu özel günlerdir.  İngiltere’deki vatandaşlarımız ve soydaşlarımızın, Ramazan Bayramını, bu bilinçle, en güzel şekilde kutlayacaklarına inanıyorum.
Ulusumuzun yüksek karakterini yansıtan değerlerimizi her zaman koruyacağız. Birbirimize en iyi şekilde sahip çıkacak ve destek olacağız. Toplumumuzun sesini duyurabilmesinin, haklarını savunabilmesinin ve yeni haklar kazanabilmesinin dayanışma ruhuyla ve el birliğiyle sağlanabileceğini unutmayacağız.
Bu düşüncelerle, ortak değerlerimiz etrafında kenetlenmemizin önemini bir kez daha vurgulamak istiyorum.
Geleceğin aydınları olarak gördüğümüz ve en iyi şekilde yetişmelerini arzu ettiğimiz gençlerimizin eğitimde başarılı olmaları ve bu sayede üst düzeyde önemli görevler üstlenmeleri hedefimiz olmalıdır.
Toplumumuzun İngiltere’nin siyasi, ekonomik ve sosyal yaşamına daha fazla ortak olması; şüphesiz, sesimizin daha iyi duyulmasına, taleplerimizin anlaşılmasına ve yerine getirilmesine katkıda bulunacaktır.
İnanıyorum ki, bugün olduğu gibi, nice mutlu ve gurur verici günleri birlikte karşılayacağız. Toplumumuzun bu yöndeki istek ve arzusu ile çalışkanlığı en büyük güvencemizdir. Geleceğimize ve kendimize güven, bütün zorlukları aşmanın anahtarı olacaktır.
Bu vesileyle, bu günlerimizi borçlu olduğumuz Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve vatan uğrunda can veren şehitlerimiz ile gazilerimizi şükranla anıyorum.
Bu duygularla, İngiltere’deki vatandaşlarımızın ve soydaşlarımızın Ramazan Bayramını bir kez daha kutlar, Bayramın, ulusumuza sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dilerim."  

815820cookie-checkBüyükelçilik'ten bayram mesajı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.