Böyle de takılmaz ki!

Broward Palm Beach dergisinde yayınlanan kadın sporcu fotoğraflarını da kanıt olarak basına dağıtan Lingerie Amerikan Kadın Futbol Ligi-LFL bu hafta Florida’da yapılacak ABD şampiyonluk maçlarında bu uyarıya titizlikle uyulmasını istedi.

LFL oyuncusu kadınların seksi iç çamaşırlarıyla sahaya çıkmasını bundan böyle af etmeyeceklerini bildiren Federasyon, maçlarda “accidental nudity” diye vurgulanan biçimde kazaen çıplak kalmak, farkında olmadan bir yerini açmak yoluyla tribünlerdeki erkek seyircilere şov yapılmasına da bundan böyle göz yummayacak.

Kurallara uymayan aşırı makyajlı, süslü, seksi giysilerle sahaya çıkan kadın oyuncuya en az 500 Dolar para cezası ve bir dönem lig yasağı getirileceği de ifade edildi.

LFL maçlarının biletleri normal erkek takımların NFL maçlarındaki biletlere göre 2, 3 misli pahalıya satılıyor. Erkek seyircilerin büyük ilgi gösterdiği kadın futbolu 2003 yılından bu yana federasyonlaşmış olarak ABD’de oynanıyor.

Bu arada geçen yılın LFL şampiyonu Los Angeles Temptation -Cazibe adlı takımın bu sene kupayı Miami Caliente – Ateşi takımına kaptıracağı tahmin ediliyor. Kupa karşılaşması Florida’da yapılacak.

1501930cookie-checkBöyle de takılmaz ki!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.