“Böyle evlat olmaz olsun” dedirtti…

20 yaşındaki Andrew Jondle adlı genç adam 46 yaşında sevgilisinin aklına uyup anne ve babasını öldürdü. Cesetler ıpıssız bir yerdeki çiftlik evinde bulundu.
Hollywood tarzı korku ve polisiye filmlerine malzeme olacak şekilde cereyan eden olay, ABD’nin kuzey batısındaki Oregon’daki Salem kentinin kırsal bölgesinde meydana geldi. Yıllar önce Kaliforniya’daki malını mülkünü satıp organik tarım yapmak amacıyla buraya yerleşen karı koca Jondle çifti, her şeyi tek çocukları Andrew’a bırakacaktı. 260 Dönümlük arazi üzerinde kurulan çiftliğe önce 46 yaşındaki bir dul kadın olan Cindy Lou Back dadandı, ardından da ölüm oraya geldi.
Cindy’nin aklına uyan genç adam, anne ve babasını başlarına demir çubuklarla vurarak bir gece öldürdü ve paralarını aldı. Birkaç gün sonra çiftlikten ses sedâ kesilince bölgenin Şerifi durumun farkına varıp cinayeti dedektifler aracılığıyla çözdü.

2o’lik delikanlı ile âşık olduğu “dünya güzeli” Cindy, birinci derecede cinayetten tutuklanıp yargılanmak üzere hapishaneye kondu. Babası David ile annesi Marilyn’i soğukkanlılıkla öldüren Andrew’in hiç pişmanlık göstermediği gözlendi.

1509320cookie-check“Böyle evlat olmaz olsun” dedirtti…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.