Cambridge Düşesi doğum için hastanede

İngiliz Kraliyet ailesi yetkilileri, Cambridge Düşesi’nin arabayla Londra’nın merkezinde Paddington’daki St. Mary’s Hastanesi’ne getirildiğini, Prens William’ın da Düşes’e eşlik ettiğini söyledi.

BBC muhabiri Nick Witchell, ‘uzun süren bekleyişin sona erdiğini ancak doğumla ilgili resmi bir açıklama yapılmadan yeni bir haber gelmeyeceğini’ ifade etti.

Düşesin, Prenses Diana’nın da oğulları William ve Harry’yi doğurduğu, St. Mary hastanenin özel Lindo Kanadı’nda doğum yapması bekleniyor.

Kraliyet ailesinin araçları, İngiltere saatiyle sabah 6’da hastanenin arka kapısına geldi. Düşes’in ‘hastaneye kaldırıldığı’ haberi de Kensington Sarayı tarafından yaklaşık bir buçuk saat sonra kamuoyu ile paylaşıldı.

Prens William ve eşi Kate Middleton’ın doğum sonrası basının karşına ilk olarak yeni doğan bebekleri ile hastanenin merdivenlerinde çıkmaları bekleniyor.

Dünyanın birçok farklı bölgesinden gazeteciler, günlerdir bekledikleri doğum için St. Mary Hastanesi’nin önünde kamp kurmuştu. Doğum tarihi resmi olarak açıklanmamış olsa da, Düşesin bebeği Temmuz ortasında doğurması bekleniyordu.

Doğacak bebek, cinsiyeti ne olursa olsun tahtın üçüncü varisi olacak.

tıklayın Cambridge Düşesi Catherine ve tıklayın Prens William, 2011 yılının Nisan ayında Westminster Kilisesi’nde tıklayın evlenmişti.

848740cookie-checkCambridge Düşesi doğum için hastanede

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.