‘Canlı bomba’nın annesi konuştu

Abdurrahman Alagöz’ün annesi Semüre Alagöz, sosyal medyada paylaşılan kimlik bilgilerini doğruladı. Abdurrahman Alagöz ile en son Ramazan ayından önce telefonla görüştüğünü söyleyen Semüre Alagöz, bugün polislerinde gelerek çocuklarını sorduğunu söyledi. Anne Alagöz, çocukları Abdurrahman ve Yunus Alagöz’ün 6 ay önce yurtdışına gittiği anlattı.

6 aydır yurt dışınlar ne iş yaptıklarını söylemediler

Adıyaman’da yaşayan Semüre Alagöz, eve gelen polislerin çocuklarının kayıp olup olmadığını ve neden babalarını aramadığını sorduklarını aktardı. Sosyal medyada kimliği dolaşan Abdurrahman Alagöz ile ilgili sorduğumuz sorulara anne Alagöz şu şekilde cevap verdi; “Oğlum Abdurrahman, Adıyaman’da boyacılık yapıyordu. Abisi Yunus ile birlikte çalışıyordu ve evi ikisi geçindiriyordu. Yurtdışına ilk önce Abdurrahman gitti. Sonra abisi Yunus. 6 aydır yurt dışınlar, fakat ne iş yaptıklarını bilmiyorum hiç söylemediler. Sadece iyi olduklarını merak etmememizi söylediler. Abdurrahman ile en son Ramazan ayından önce görüştük.

Şuan nerede bilmiyorum. Yurt dışında nereye gittiğini inanın bilmiyorum. Hiçbir şey demediler. Sadece yakın bir zamanda döneceklerini söylediler. IŞİD’e katılıp katılmadığı veya Cihat için Suriye gidip gitmediklerini de bilmiyorum. Benim çocuklarım çok iyi insanlardır. Komşularıma sorun kimseye zarar vermez benim çocuklarım.” Şeklinde konuştu. Telefonla ulaştığımız anne Alagöz’ün oğlu Abdurrahman Alagöz’ün akıbeti ile ilgili bilgisinin olmadığını öğrendik.

(Meydan Gazetesi)

1458360cookie-check‘Canlı bomba’nın annesi konuştu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.