Cemevi’de ücretsiz hukuk danışmanlığı

Dalston’da bulunan İAKM-C’de, pazar günleri öğleden sonra 2-4 saatleri arasında masa açan Ersan&Co’nun avukatları, göçmenlik, vize başta olmak üzere bir çok hukuksal konuda ihtiyaç sahiplerine ücretsiz yol gösteriyor.

Eğitim, sağlık, danışmanlık, sosyal hizmetler ve diğer bir çok konuda üyelerine yaygın hizmet sunan İAKM-C, geçen ay yaşanan yönetim değişikliğinden sonra faaliyetlerini çeşitlendirme kararı almıştı. Eğitim ve danışmanlık hizmetleri konusunda özel ve devlet kurumlarından destek alan İAKM-C, gönüllü kuruluşların katkısıyla sosyal ve hukuksal danışmanlık ağını genişletti.

Ersan&Co Avukatlık şirketi adına açıklama yapan Avukat Serpil Ersan, Turnpike Lane’de bulunan şirketlerinin topluma doğrudan hizmet sunduğunu, kaza davaları, göçmenlik, vize, Ankara Anlaşması konuları başta olmak üzere, Türkçe konuşan tecrübeli avukatlarıyla hizmeti halkın ayağına taşıdıklarını bu kapsamda da İAKM-C ‘de de hukuksal danışmanlık yapacaklarını söyledi.

“7 Willoughby Road, Turnpike Lane, London N8 0HR” adresindeki Ersan&Co’ya 0208 342 70 70 ve 07816 646 345 numaralı telefonlardan da ulaşılabileceği belirtildi.

FOTOĞRAF: Ersan&Co Avukatlık şirketinin tecrübeli elemaları, Cemevi’nde her hafta Pazar günü 2-4 saatleri arasında hukuksal konulardaki sorularınızı yanıtlıyorlar

827070cookie-checkCemevi’de ücretsiz hukuk danışmanlığı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.