Cemevi’nin yeni başkanı Ali Güvercin

İAKM ve Cemevi düzenlenen 14. Genel Kurul sonrasında, yeni yönetim kurulunu belirleyerek hizmetlerine başladı. Cemevi’nin yeni başkanı olarak seçilen Ali Güvercin, görevi 13. dönem başkanı Hüseyin Çiftçi’den devraldı.


Cemevi’nde düzenlenen ilk yönetim kurulu toplantısında konuşan Başkan Ali Güvercin “Düzenlenen genel kurulda iki liste vardı hizmet yarışı için. Bu hizmet yarışını biz kazandık. Önümüzde çetin bir dönem var. Bizimkiler ve ötekiler diye birşey yoktur. Bizim için herkes aynıdır. Bu yüzden alınan her kararda eskilere danışacağız. Yönetim şeklimiz bir yapıyı yık, yerine yeni binayı yap şeklinde olmayacak” dedi.


Alınan her kararda eskiden Cemevi’nde görev yapmış herkese danışacaklarını da sözlerine ekleyen Güvercin, Cemevi’nin faaliyete ilk geçtiği yıllarda tek bir odada hizmet verdiğini, şimdi ise Dalston’daki binada hizmet verdiklerini hatırlattı.


2007-2008 14. Dönem Yönetim Kurulu başkanlığına Ali Güvercin seçilirken başkan yardımcılığına Erol Gülşen ve Ali Yılmaz seçildi. Cemevi Yönetim Kurulu’nun Genel Sekreter’liğini Fatoş Öztürk-Çolak ve Turan Telli üstlenirken Ali Dumanlı Sayman, Mehmet Manto ise sayman yardımcılığı görevine getirildi.


Diğer görev dağılımları ise şöyle: Basın Yayın: Ali Güvercin, Erol Gülşen, Murat Erdoğan, Yusuf Boyraz; Eğitim: Yusuf Doğan, Mehmet Manto, Türkan Kaya, Fatoş Öztürk-Çolak; Kültür-Sanat: Turan Telli, Yusuf Doğan, Yusuf Boyraz; Kadın Kolları: Nadire Karakuş, Türkan Kaya, Fatoş Öztürk-Çolak; Gençlik Kolları: Fatoş Öztürk-Çolak, Yusuf Doğan, Yusuf Boyraz, Murat Erdoğan; İç Hizmetler: İbrahim Bostan, Duran Yengil; Halkla İlişkiler: Ali Yılmaz, Fevzi Cinpolat, Turan Telli, Duran Yengil. Belirlenen Yönetim Kurulu listesine danışma görevine ise Hüseyin Çiftçi, Ali Güneş, Mustafa Demir, Hüseyin Özmen, Aziz Atma ve Ali Adanır geldi. Cemevi Disiplin Kurulu’nda yer alanların isimleri şöyle: Mustafa Bozdere, Hüseyin Erdoğan, Haydar Cengiz, Hacı Yıldız, Bektaş Manto. 14. Dönem Cemevi Yönetim Kurulu’nun Denetim Kurulu listesinde ise şu isimler bulunuyor: Yiğit Akdağ, Özcan Yalçınkaya, Ahmet Erdal, Hakan Elmadağ.



FOTOĞARF: Eski başkan Hüseyin Çiftçi görevini devrederken yeni başkan Ali Güvercin’e başarılar diledi ve her zaman birlikte olacağını belirtti.

802180cookie-checkCemevi’nin yeni başkanı Ali Güvercin

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.