Cepte reklama gelen yasak EmobileAD’nin kullanıcı sayısını arttırdı

Elektronik ticareti düzenleyen yasanın Meclis’ten geçmesiyle internet ve cep telefonu üzerinden gönderilen “reklam”a sınırlandırma ve düzenleme getirildi. Bu yasaya göre artık internet ve cep telefonu üzerinden gönderilen ticari elektronik iletiler tüketicinin onayı olmadan gönderilemeyecek.

Yasanın Meclisten geçtiği günlerde tam olarak faaliyete geçen “EmobileAD” uygulaması ise, tüketicinin onayına bağlı olarak gönderilen, her anlamda yasal ve tüketiciye kazandıran bir uygulama olarak dikkat çekmeye başladı. Beta sürümü test aşamasını geçtikten sonra 1 Ekim 2014 tarihinden itibaren tam olarak faaliyete geçen bu uygulamayı şimdiden 10 binden fazla insan cep telefonuna yükledi.

EmobileAD uygulaması ile reklam izleyenler, puan biriktirerek internet paketi, sinema bileti, konser bileti, fast food gibi hediyeler kazanıyor.

EmobileAD’nin geliştiricisi Mustafa Topaloğlu “Bu programı yükleyenler, telefon konuşması yaptıktan sonra günde 5 defa ekranlarına gelecek olan reklamları tıkladıkça AD puan kazanacak. Bu puanlarla da internet paketi, sinema bileti, konser bileti, fast food ve farklı hediye çekleri alabilecek” dedi ve ekledi:

“Sadece puan kazanmakla kalmıyorsunuz, reklam veren şirketlerin kampanyalarından, avantajlarından, indirim ve fırsatlarından haberdar oluyorsunuz. Üstelik öncelikli olarak bu kampanya ve indirimlerden ilk siz yararlanıyorsunuz. Bazen sadece EmobileAD kullanıcılarına özel indirimlerle karşılaşmanız da mümkün.”

Uygulamayı indirenlerin telefonlarına, yaptıkları konuşmaların ardından ve belirli aralıklarda mesaj geldiğini belirten Topaloğlu, “Bu mesaj iletisinde ‘bir reklam aldınız’ yazacak. AD puan kazanmak için push mesaj iletisini açıp, çıkan reklamı tıklamanız gerekecek. Çıkan reklam hakkında detaylı bilgi edinmek isterseniz linki tıklayarak sitesini ziyaret edebilir, alışveriş yapabilir, kampanyalardan ve indirimli fırsatlardan haberdar olabilirsiniz” diye ekledi.

Mustafa Topaloğlu, Furkan Köse ve Samet Kuzu tarafından geliştirilen EmobileAD’yi, iOS ve Android işletim sistemiyle çalışan akıllı mobil telefon kullanıcıları, Google Play Store veya App Store’dan ücretsiz indirilebiliyor.

http://emobilead.com/

1435930cookie-checkCepte reklama gelen yasak EmobileAD’nin kullanıcı sayısını arttırdı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.