Cesedi dondurucuda bulunan Kıbrıslı Mihrican toprağa veriliyor

Londra’da10 ay önce bir evdeki buzdolabında cesedi bulunan iki kadından birisi olan Kıbrıslı Türk asıllı Mihrican Jane Mustafa (38) bu cuma günü toprağa veriliyor.

Londra’da 2019 Mayıs’ında bir evdeki buzdolabında bulunan iki kadından birisi olan ve tam bir yıldır kayıp olan Kıbrıslı Türk asıllı (Mihrican) Jane Mustafa 24 Ocak Cuma günü saat 11’de “Shacklewell Lane, London E8 2DA” adresindeki Ramadan Camisi’nde yapılacak tören sonrasında 12.30da “Montague Road, London N9 0EU” adresindeki Tottenham Cemetery’ye defnedilecek.

TOPLUMU YASA BOĞDU

10 Mayıs 2018’de ortadan kaybolan ve çevresinde “Mary Jane”, “MJ” ya da “Jan” ismiyle de tanınan 3 çocuk annesi Mihrican Mustafa’nın ailesi bir kayıp olarak aradığı Mihrican Jane Mustafa’yı geçen Mayıs’ta morgta teşhis etmişti.

New Scotland Yard tarafından yapılan açıklamaya göre, cinayet şüphesiyle 29 Nisan’da tutuklanan 50 yaşındaki adam serbest bırakıldı. 1 Mayıs’ta tutuklanan 34 yaşındaki Zarhid Younis ise, “ölmüş insan bedenini gömülmekten alıkoymak” suçlaması ile yargılanıyor.

YARDIM KAMPANYASI

UK Turkish Islamic Funeral Service’den Erkin Güney ve Mihrican Jane Mustafa’nın arkadaşı Ayse Hussein, toplum üyelerine cenazeye çiçek göndermek yerine Mihrican Jane Mustafa’nın yoksul annesi ve üç çocuğuna destek kampanyasına katılınmasını istediler.

Güney ve Hussein, hayırsever toplum üyelerinin PayPal’dan [email protected]’a ödemede bulunabileceklerini ya da 07836 338766’dan ayrıntılı bilgi alınabiyleceğini belirttiler.

 

2378920cookie-checkCesedi dondurucuda bulunan Kıbrıslı Mihrican toprağa veriliyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.